PreZero vlaggen

PreZero Delft

Onze PreZero locatie aan de Schieweg 60 in Delft dient als basis-locatie voor Riool beheer. Op deze locatie houden wij ons bezig met diverse riool zaken.

PreZero rioolbeheer Delft

Riool is een belangrijk onderdeel, we maken namelijk allemaal gebruik van het riool en we vinden het heel vanzelfsprekend dat alles werkt. Tot er een keer iets misgaat, wat misschien wel voorkomen had kunnen worden. Wij zorgen ervoor dat u het een stap voor bent met onze totaaloplossing voor integraal rioolbeheer. Onze vakmensen hebben de kennis en het materieel om uw riool 24/7 de aandacht te geven die het verdient. U kunt erop vertrouwen dat uw rioolstelsel op deskundige wijze wordt gereinigd en u krijgt maximaal inzicht in en advies over de staat en toestandsaspecten van uw stelsel. Een solide basis voor langetermijnplanning en optimaal budgetbeheer. Wilt u meer weten over PreZero rioolbeheer? Bekijk de pagina rioolbeheer of neem telefonisch contact met ons op via 088-102 39 90 (bedrijfsbureau) of 088-102 39 85 (planning).

Afvalinzameling in Delft

Wij bieden voor elke afvalstroom binnen uw bedrijf een oplossing. Door uw afvalstromen gescheiden in te zamelen, wordt het hergebruikt als grondstof voor nieuwe producten. Zo zetten we samen een stap naar zero waste. Benieuwd naar de mogelijkheden in- en rondom Delft? Op deze pagina vind u meer informatie over een container in- en rondom Delft.

Container Delft

Uw afvalinzameling in is bij ons altijd goed geregeld. En dat niet alleen, met slimme oplossingen en advies helpen we u te besparen en verduurzamen.  Samen kijken we welk type container en welke ledigingsfrequentie bij u past. Vragen over een container in Delft of onze dienstverlening in Delft? Neem gerust contact met ons op.

PreZero dé afvalinzamelaar van Noord-Brabant

PreZero is de afvalinzamelaar voor de provincie Zuid-Holland in Gemeenten zoals Delft, Rijswijk, Pijnacker-Nootdorp, Midden-Delfland, Schiedam, Vlaardingen, 's-Gravenhage, Rotterdam, Leidschendam-Voorburg, Maassluis en Zoetermeer kunnen wij de inzameling van bedrijfsafval verzorgen. Onze chauffeurs rijden dagelijks uit door de hele provincie Zuid-Holland. Zo is er altijd een snelle en goede oplossing voor al uw bedrijfsafval in de buurt. In- en rondom Delft zamelen wij ook afval in van plaatsen zoals Delfgauw, Schipluiden, Den Hoorn, Rijswijk, Nootdorp, Schiedam, Pijnacker, Voorburg, Wateringen en Vlaardingen. Wilt u meer weten over de inzameling van bedrijfsafval in regio Delft? Neem gerust contact met ons op.

Huishoudelijk afval in Delft

Heeft u vragen over de inzameling van uw huishoudelijk afval in de omgeving van Delft? Op de website van uw gemeente kunt u meer informatie vinden over de partij die in Delft het huishoudelijk afval inzamelt. 

Wij zijn PreZero

Een nieuwe naam in Nederland. Toch zijn we er al jaren actief, net als in het buitenland. We halen afval op en maken er nieuwe grondstoffen van. Wij zorgen dat er steeds meer wordt hergebruikt van wat we met z’n allen weggooien. Zo maken we de weg vrij voor een samenleving die minder grondstoffen nodig heeft. En meer circulair wordt. 

We doen er alles aan om iedereen te laten zien dat gebruik en hergebruik voorgoed veranderd kunnen worden. Door actief mee te denken over vraagstukken op het gebied van duurzaamheid en recycling. Landelijk, maar ook lokaal. Zo hebben we met gemeentes, bedrijven, ziekenhuizen en scholen al vele duurzame oplossingen ontwikkeld. En adviseren we een groeiend aantal organisaties over hergebruik, recycling en het sparen van grondstoffen. Daar zijn we trots op. Wilt u meer weten over het inzamelen van bedrijfsafval in regio Delft, neem contact met ons op. 

Neem contact met ons op