PreZero wagen

We moeten met z’n allen beter voor de aarde zorgen. Zuinig zijn met de grondstoffen die de aarde ons geeft. Zodat ook volgende generaties een mooie en gezonde plek hebben om te leven. Daarom kunnen we afval niet blijven zien als afval. We moeten er weer grondstoffen van maken. En nieuwe producten. Om dat goed te kunnen doen, blijven wij ons ontwikkelen. We zamelen afval in, sorteren en verwerken. We maken nieuwe materialen. En we denken mee over productieprocessen. Om samen zoveel mogelijk verspilling van grondstoffen te voorkomen.

We helpen je op weg

Wij zetten de eerste stappen. Maar een duurzaam morgen kan niet zonder jou. Zo simpel is het. We helpen bedrijven graag op weg met slimme en flexibele oplossingen voor een duurzaam afvalmanagement. Zo bieden we oplossingen op maat voor alle sectoren. Benieuwd naar onze oplossingen?

Iwan te Winkel

‘’Mijn ambitie is dat binnensteden schoner en veiliger worden door minder vrachtwagenverkeer. Daarom zijn wij volop bezig met het ontwikkelen van nieuwe inzamelmodellen. Zo bedachten we Green Collective waarbij we samen met Renewi en partners bedrijfsafval ophalen in de binnenstad. Het gevolg? Minder CO2-uitstoot, afname geluidsoverlast en een veiligere binnenstad. Ik vind het fantastisch dat dit in deze tijd kan. Zo komt een schone binnenstad steeds dichterbij.’’

Iwan te Winkel, Collections & Operations directeur

Werk jij mee aan een duurzaam morgen?

We hebben jou nodig om onze ambitie waar te maken. Onze collega’s zijn de sleutel tot succes. We zoeken daadkrachtige pioniers en creatieve denkers. Mensen die het onmogelijke mogelijk maken en verantwoordelijkheid nemen voor een duurzaam morgen.

wendy-ladage

‘‘Nieuwe medewerkers willen bij ons aan de slag omdat ze het verschil willen maken voor een groene toekomst. Dat geeft energie. Van chauffeur tot marketeer. Van accountmanager tot technisch operator. Internationaal werken we met 13.000 medewerkers op 280 locaties in Europa en Noord-Amerika. We zijn onwijs gegroeid en blijven op zoek naar gemotiveerde collega’s.’’

Wendy Ladage, HR directeur

Onze experts staan voor u klaar