Het verhaal van Demi Pot

"Het traineeprogramma biedt de kans om alle aspecten van de organisatie te leren kennen en geeft veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling."
Demi Pot

Inmiddels een jaar terug gesolliciteerd op de functie Management Trainee bij PreZero, en ik kan bevestigen dat het een juiste keuze is geweest. Tijdens mijn opleiding Change Management kwam ik steeds meer in aanraking met het concept duurzaamheid en alle veranderingen die gaande zijn in Nederland maar eigenlijk ook wereldwijd, om dit te bereiken. Hier wil ik ook aan bijdragen en daarom heb ik gekozen voor de afvalbranche en specifiek PreZero.

Het traineeprogramma biedt de kans om alle aspecten van de organisatie te leren kennen en geeft veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast is het ook erg gezellig, je begint met meerdere trainees tegelijk en hebt ook veel contact met oud-trainees waar je erg veel van kunt leren. De projecten waar je als trainee mee bezig gaat zijn uiteenlopend en uitdagend waardoor er altijd iets is waar je jouw interesse en nieuwsgierigheid in kwijt kunt.