Vakantieperiode

Vanwege drukte reageren wij momenteel minder snel per telefoon en e-mail dan u van ons gewend bent. Excuses voor het ongemak. Wist u dat u via www.mijnprezero.nl ook zelf uw afvalzaken kunt regelen?

Certificaten

Certificaten

Goede zorg voor het milieu is meer dan alleen de essentie van ons werk. Bij PreZero is dit een gezamenlijke verantwoordelijkheid is, te beginnen bij elke medewerker. Daarom komt milieu, en gelijktijdig het aspect veiligheid, prominent terug in ons dagelijkse werk. De zorg die PreZero specifiek heeft voor de kwaliteit van de afvalinzameling en -verwerking, wordt ondersteund en omgeven door veel, soms complexe regelgeving.

Certificaten

PreZero zorgt er voor dat alle wet- en regelgeving op het gebied van milieu en veiligheid wordt nageleefd. En dat wij de benodigde certificaten, die vanuit de wet- en regelgeving en milieu worden voorgeschreven, in ons bezit hebben.

NaamDownload
Certificaat ISO 45001Download
Certificaat ISO 9001Download
Certificaat ISO 14001Download
Certificaat VCADownload
Certificaat VCA PetrochemieDownload
Certificaat archief en datavernietiging CA+ WeurtDownload
Certificaat archief en datavernietiging CA+ ScheemdaDownload
Certificaat OPKDownload
Certificaat BRL K10014Download
Certificaat BRL K10015Download
Certificaat Slopen SVMS-007Download
Certificaat Better Biomass 2021 Elektriciteit PreZero Energy RoosendaalDownload
Certificaat Better Biomass 2023 Houtchips PreZero Recycling Services NoordDownload
Certificaat Better Biomass 2023 Houtchips PreZero Recycling Services ZuidDownload

 

VIHB-certificaten

Verklaringen

NaamDownload
Beleidsverklaring PreZero NederlandDownload

 

CO2-prestatieladder

Wij zijn gecertificeerd voor de CO2-prestatieladder niveau 4. Hiermee nemen wij onze verantwoordelijkheid op het gebied van CO2-reductie. Weten hoe? Lees meer op onze CO2-prestatieladder pagina.

Prestatieladder Socialer Ondernemen

Wij zijn gecertificeerd voor de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) , trede 2. Dit geeft aan dat PreZero op een kwalitatief goede manier werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. 

Vragen? Neem gerust contact met ons op.

Stel uw vraag aan PreZero Nederland. Gebruik ons speciale contactformulier via onderstaande knop, of bel met 088-102 36 00.