Vakantieperiode

Vanwege drukte reageren wij momenteel minder snel per telefoon en e-mail dan u van ons gewend bent. Excuses voor het ongemak. Wist u dat u via www.mijnprezero.nl ook zelf uw afvalzaken kunt regelen?

pdb-afval inzamelen

Particulieren

Alles over afval

We moeten met elkaar beter voor de aarde zorgen. Zuinig zijn met de grondstoffen die de aarde ons geeft. Wij doen er alles aan om iedereen te laten zien dat gebruik en hergebruik voorgoed veranderd kunnen worden. Afval is waardevol. Zo kunnen wij van oude plastic flessen een reismand voor katten te maken. Goed afval scheiden is daarvoor belangrijk. Helpt u ook mee?
Koffie cup

Inspiratie voor u

We hebben allerlei informatie en tips over afval en afvalscheiden verzameld. En we laten u ook zien dat afval waardevol is. Dat je van afval nieuwe producten kunt maken. Verder denken voor een duurzaam morgen. Geen materialen verspillen maar ze optimaal benutten. Dat moeten we met elkaar doen. Doet u mee?

Regel het zelf

PreZero vuilniswagen
Komen wij bij u langs?

Zijn wij in uw gemeente actief, dan kunt u via onze PreZero inzamelwijzer gemakkelijk een persoonlijke afvalkalender samenstellen en downloaden. U vindt hier informatie over welk afval wij wanneer komen ophalen voor uw adres. De afvalsoorten die u op het afvalbrengstation inlevert, staan ook aangegeven. 
Voor vragen belt u met de PreZero Servicelijn: 0800 - 366 69 99 (op werkdagen van 8.00 – 18.00 uur).
 
Werkt uw adres niet? Kijk dan op de website van uw eigen gemeente. Er is in uw gemeente dan waarschijnlijk een andere afvalinzamelaar.

Kluscontainer
Bestel uw kluscontainer

Tijdens een verbouwing, opruiming of verhuizing krijgt u vaak te maken met een grote hoeveelheid afval. Dat kunt u verzamelen in onze kluscontainer. We hebben ze in diverse maten. Via de PreZero-webshop bestelt u snel en makkelijk een kluscontainer online.
 

BiggerBag
Ophalen van Bulky of BiggerBag

Wilt u dat wij uw Bulky of BiggerBag ophalen? Vul het formulier in en wij komen bij u langs. Een Bulky halen wij op het opgegeven adres binnen twee werkdagen op, een BiggerBag binnen drie werkdagen.

Meer over afvalstromen