Vakantieperiode

Vanwege drukte reageren wij momenteel minder snel per telefoon en e-mail dan u van ons gewend bent. Excuses voor het ongemak. Wist u dat u via www.mijnprezero.nl ook zelf uw afvalzaken kunt regelen?

Veilig op weg wagen

Voor scholen

'Kinderen hebben de toekomst' en 'jong geleerd is oud gedaan' zijn begrippen die niet voor niets al decennialang worden gebruikt. Ze zijn namelijk hartstikke waar! Wij vinden het belangrijk om kinderen meer te leren over het belang van goed afval scheiden. Zo gaan kinderen bewuster leven én ze inspireren hun ouders en de rest van hun omgeving. Om zo veel mogelijk kinderen te bereiken zetten we verschillende middelen in.

Lespakket

Lespakket '7 soorten afval scheiden'
Lespakket '7 soorten afval scheiden'

Om kinderen anders te laten kijken naar afval, ontwikkelden we een lespakket. Deze les is geschikt voor de bovenbouw van de basisschool, door de juf of meester zelf in een uur uit te voeren. Het lesmateriaal nodigt leerlingen uit om anders naar afval te kijken. Ons afval thuis en op school lijkt waardeloos, maar dat is het niet. Het bevat juist veel waardevolle grondstoffen. Die kunnen we alleen gebruiken als we het afval goed scheiden, soort bij soort.

Heb je interesse in het lespakket, stuur dan een mailtje naar communicatie.nl@prezero.com.

Spreekbeurt

pbd afval ophalen
Spreekbeurtpakket

Wat leuk dat jij je spreekbeurt wilt houden over afval en recyclen. We hebben een handig pakket voor je gemaakt. Bomvol tips, leuke weetjes en video's!

Download het spreekbeurtpakket

Kleurplaat

Kleurplaat PreZero
Lekker kleuren!

We zwaaien wat af in Nederland. Want veel kinderen zijn dol op onze chauffeurs. En daar worden wij blij van. Daarom, speciaal voor alle kinderen die fan zijn van onze vrachtwagens en chauffeurs: een leuke kleurplaat met een mooie vrachtwagen erop.

Download de kleurplaat en print hem eenvoudig uit. Veel kleurplezier!

Knutselen met afval

Knutselpakket voor groep 3 en 4