Veilig op weg wagen

Voor scholen

'Kinderen hebben de toekomst'en 'jong geleerd is oud gedaan' zijn begrippen die niet voor niets al decennialang worden gebruikt. Ze zijn namelijk hartstikke waar! Wij vinden het belangrijk om kinderen meer te leren oer verkeersveiligheid (we rijden dagelijks met heel wat wagens door heel Nedeland) en over het belang van goed afvalscheiden. Zo gaan kinderen bewuster leven én ze inspireren hun ouders en de rest van hun omgeving. Om zo veel mogelijk kinderen te bereiken zetten we verschillende middelen in.

Kleurplaat

Kleurplaat PreZero
Lekker kleuren!

We zwaaien wat af in Nederland. Want veel kinderen zijn dol op onze chauffeurs. En daar worden wij blij van. Daarom,speciaal voor alle kinderen die fan zijn van onze vrachtwagens en chauffeurs: een leuke kleurplaat met een mooievrachtwagen erop.

Download de kleurplaat en print hem eenvoudig uit. Veel kleurplezier!

Veilig op Weg

Veilig op weg les
Een leuke les

Veilig op Weg is een initiatief van Veilig Verkeer Nederland en Transport en Logistiek Nederland, om de verkeersveiligheid rondom basisscholen te vergroten. PreZero bezoekt als ambassadeur van Veilig op Weg jaarlijks zo’n 250 basisscholen in heel Nederland. Hiervoor hebben we een speciale inzamelwagen en collega’s die daarmee op pad gaan. Aanmelden voor deze leuke les kan op de website van Veilig op Weg:

Knutselen met afval

Knutselpakket voor groep 3 en 4

Spreekbeurt

pbd afval ophalen
Spreekbeurtpakket

Wat leuk dat jij je spreekbeurt wilt houden over afval en recyclen. We hebben een handig pakket voor je gemaakt. Bomvoltips, leuke weetjes en video's!

Download het spreekbeurtpakket