Vakantieperiode

Vanwege drukte reageren wij momenteel minder snel per telefoon en e-mail dan u van ons gewend bent. Excuses voor het ongemak. Wist u dat u via www.mijnprezero.nl ook zelf uw afvalzaken kunt regelen?

Bij PreZero hebben we mensen nodig die verder denken en doorzetten. Waarom? We zijn namelijk heel bevlogen over ons bijzondere werk. Samen met ruim 2.000 collega’s in Nederland werken we aan een prachtig doel: zero waste.

Dat betekent: niet alleen afval inzamelen, maar het ook sorteren en volledig bewerken tot grondstoffen. Daar maken we weer nieuwe producten van. Zo maken we de weg vrij voor een samenleving die minder verbruikt, die meer en meer circulair wordt. Daar heeft alle afval waarde en verspillen we niets meer. Daar is de kringloop rond.

Bij ons is iedereen welkom. Onze collega’s hebben dan ook heel diverse achtergronden, met één ding gemeen: onze drive. In ons werk én in ons privéleven. Naast onze uitdagende functies, zijn we ook enthousiaste voetbalvader, fanatieke marathonloopster, sleutelaar, mountainbiker, verhalenverteller of thuiskok.

Die ambitie prikkelt. Het zorgt voor positieve energie en uiteindelijke voor tevreden mensen. Daarom krijg je bij PreZero alle ruimte en voorwaarden voor een mooie carrière en een prettig leven. Zodat we samen de wereld écht veranderen.

Dit zijn wij

Kom bij PreZero

Voor onze ambitie hebben we bevlogen mensen nodig die verder denken. Mensen die het dóen. Daar krijg je bij PreZero alle ruimte voor, in allerlei expertises: van chauffeurs tot technici, van accountmanagers tot teamleiders en van datamanagers tot verpakkingsadviseurs. Er is altijd een baan die bij jou past.

Nog meer...

Of vul het contactformulier in

Via onderstaande button kan je ook je contactgegevens achterlaten en dan bellen wij je terug!