Wagen PreZero

Werken bij

We hebben jou nodig om onze ambitie waar te maken. Onze collega’s zijn de sleutel tot succes. We zoeken daadkrachtige pioniers en creatieve denkers. Mensen die het onmogelijke mogelijk maken en verantwoordelijkheid nemen voor een duurzaam morgen. Met 55 locaties in Nederland (en zelfs 280 wereldwijd) hebben we ongetwijfeld een baan die bij je past. We hebben verschillende expertises nodig: van chauffeurs tot technici, van accountmanagers tot teamleiders. Kijk eens verder op deze site. En misschien maak je binnenkort deel uit van ons enthousiaste en gedreven team.

Ga direct naar:

Zo Magazine nummer 2 2021

Werken bij PreZero betekent

Werken bij PreZero betekent het beschermen en herstellen van de waardevolle grondstoffen van de aarde: water, bodem en lucht. Maar betekent ook werken bij een werkgever die je volop kansen en mogelijkheden biedt om te groeien en jezelfd (verder) te ontwikkelen. Bij PreZero werk je aan een duurzame toekomst voor jezelf en de aarde.

Krijg een beeld hoe het is om bij PreZero te werken via ons personeelsblad: Zo Magazine.

Stages en traineeships

Wij zijn een erkend leerbedrijf. Ook hebben we diverse mogelijkheden voor hbo- en wo-stagiairs, zowel meeloopstages als afstudeerstages. Ons management traineeship is een ontwikkelprogramma, gericht op jouw toekomstige functie binnen PreZero.

Meer weten of direct solliciteren?

Heb je interesse in werken bij PreZero? Staat je vacature er niet bij, wil je een open sollicitatie sturen of ben je op zoek naar een stage of afstudeeropdracht? Bel of mail met Judith van der Hoek, Corporate Recruiter. Bel 088 102 36 00 of neem contact op via onderstaande button.