Wagen PreZero

Werken bij

We hebben jou nodig om onze ambitie waar te maken. Onze collega’s zijn de sleutel tot succes. We zoeken daadkrachtige pioniers en creatieve denkers. Mensen die het onmogelijke mogelijk maken en verantwoordelijkheid nemen voor een duurzaam morgen. Met 55 locaties in Nederland (en zelfs 280 wereldwijd) hebben we ongetwijfeld een baan die bij je past. We hebben verschillende expertises nodig: van chauffeurs tot technici, van accountmanagers tot teamleiders. Kijk eens verder op deze site. En misschien maak je binnenkort deel uit van ons enthousiaste en gedreven team.

Ga direct naar:

Zo Magezine 1-2022

Werken bij PreZero betekent

Werken bij PreZero betekent het beschermen en herstellen van de waardevolle grondstoffen van de aarde: water, bodem en lucht. Maar betekent ook werken bij een werkgever die je volop kansen en mogelijkheden biedt om te groeien en jezelf (verder) te ontwikkelen. Bij PreZero werk je aan een duurzame toekomst voor jezelf en de aarde.

Krijg een beeld hoe het is om bij PreZero te werken via ons personeelsblad: Zo Magazine.

Aletta Roghair, Directeur PreZero Energy

5 vragen aan ...

Met de column '5 vragen aan' maak je kennis met onze medewerkers en neem je een kijkje achter de schermen bij PreZero. Dit keer stelden wij de vragen aan Aletta Roghair, directeur PreZero Energy.

Internationale vacatures

Benieuwd naar internationale vacatures binnen PreZero? Bekijk de vacatures in bijvoorbeeld Duitsland, Zweden, Spanje of Luxemburg:

Meer weten of direct solliciteren?

Heb je interesse in werken bij PreZero? Staat je vacature er niet bij, wil je een open sollicitatie sturen of ben je op zoek naar een stage of afstudeeropdracht? Bel of mail met Judith van der Hoek, Corporate Recruiter. Bel 088 102 36 00 of neem contact op via onderstaande button.