Wagen PreZero

Werken bij

We hebben jou nodig om onze ambitie waar te maken. Onze collega’s zijn de sleutel tot succes. We zoeken daadkrachtige pioniers en creatieve denkers. Mensen die het onmogelijke mogelijk maken en verantwoordelijkheid nemen voor een duurzaam morgen. Met 55 locaties in Nederland (en zelfs 280 wereldwijd) hebben we ongetwijfeld een baan die bij je past. We hebben verschillende expertises nodig: van chauffeurs tot technici, van accountmanagers tot teamleiders. Kijk eens verder op deze site. En misschien maak je binnenkort deel uit van ons enthousiaste en gedreven team.

Ga direct naar:

Zo Magazine 2022-2

Werken bij PreZero betekent

We halen afval op en maken er nieuwe grondstoffen van. En doen er alles aan om iedereen te laten zien dat gebruik en hergebruik voorgoed veranderd kunnen worden.  

Maar betekent ook werken bij een werkgever die je volop kansen en mogelijkheden biedt om te groeien en jezelf (verder) te ontwikkelen. Bij PreZero werk je aan een duurzame toekomst voor jezelf en de aarde.

Krijg een beeld hoe het is om bij PreZero te werken via ons personeelsblad: Zo Magazine.

Rens Beelen

5 vragen aan ...

Met de column '5 vragen aan' maak je kennis met onze medewerkers en neem je een kijkje achter de schermen bij PreZero. Dit keer stelden wij de vragen aan Rens Beelen, Manager Engineering & InnovatieManager

Internationale vacatures

Benieuwd naar internationale vacatures binnen PreZero? Bekijk de vacatures in bijvoorbeeld Duitsland, Zweden, Spanje of Luxemburg:

Meer weten of direct solliciteren?

Heb je interesse in werken bij PreZero? Staat je vacature er niet bij, wil je een open sollicitatie sturen of gewoon even overleggen of een vraag stellen?
Bel Milan Spooren (06 15 52 69 37) of Judith van der Hoek (06 11 45 80 22) of mail ze via vacatures.nl@prezero.com

Via onderstaande button kan je ook je contactgegevens achterlaten en dan bellen wij je terug!