Vakantieperiode

Vanwege drukte reageren wij momenteel minder snel per telefoon en e-mail dan u van ons gewend bent. Excuses voor het ongemak. Wist u dat u via www.mijnprezero.nl ook zelf uw afvalzaken kunt regelen?

lampje veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Veelgestelde vragen

Heeft u een specifieke vraag, kijk eens bij onze veelgestelde vragen. Deze hebben wij ingedeeld in verschillende categorieën. Staat uw vraag er niet tussen? Neem contact met ons op, wij helpen u graag.

De vijf veelgestelde vragen

PreZero is onderdeel van de Schwarz Groep, een Duits familiebedrijf dat ook de eigenaar is Lidl en Kaufland. De Schwarz Groep specialiseert zich in retail, productie en milieudiensten. Daarmee maken zij de cirkel rond. Bij de Schwarz Groep werken 500.000 mensen in 33 landen.

PreZero is specialist in milieudiensten. Het bedrijf richt zich op het inzamelen, verwerken recyclen van afval tot grondstoffen voor nieuwe producten. In Nederland, Duitsland, Polen, Zweden, België, Luxemburg, Oostenrijk, Italië, Spanje, Portugal en de VS werken we met 30.000 collega’s aan het sluiten van kringlopen.

Onze containers kunt u eenvoudig bestellen via de PreZero webshop. Selecteer de afvalstromen die u gescheiden wilt laten ophalen en de bijbehorende container. U ziet meteen de prijs en kunt direct bestellen. Hierna bent u automatisch klant van PreZero. Liever een vrijblijvende afspraak met een accountmanager? Geen enkel probleem. Bel 088 102 33 33 (lokaal tarief) of stuur een bericht via het contactformulier.

Natuurlijk! Onze accountmanagers komen graag langs voor een vrijblijvend gesprek. We kijken naar het optimaliseren van uw afvalscheiding en welke diensten van PreZero geschikt zijn voor uw bedrijf. Meteen een afspraak maken? Bel 088 102 33 33 (lokaal tarief) of vul het contactformulier in.

Dit is afhankelijk van de gekozen ledigingsfrequentie en het type abonnement. Door u aan te melden voor Mijn PreZero portal kunt u eenvoudig de ledigingsdata van uw containers bekijken en naar wens een extra lediging inplannen.

Jazeker! Met ruim 40 vestigingen in Nederland bieden wij een landelijke dekking. We komen alleen niet op de Waddeneilanden.

Staat uw vraag er niet tussen? Neem contact met ons op