Vakantieperiode

Vanwege drukte reageren wij momenteel minder snel per telefoon en e-mail dan u van ons gewend bent. Excuses voor het ongemak. Wist u dat u via www.mijnprezero.nl ook zelf uw afvalzaken kunt regelen?

Samenwerkingen met PreZero

Samenwerkingen

We werken samen met gemeenten, ziekenhuizen, bedrijven en scholen om onze ambitie, 100% recyclen van afval, mogelijk te maken. Zo zorgen we er met VELUX voor dat oude dakramen een tweede leven krijgen. Ook werken we met gemeenten aan schonere, veiligere binnensteden door minder vrachtwagenverkeer. Dat is mooi. Maar we doen meer samen. We delen kennis en werken aan onderzoek naar verduurzaming en de versnelling van het sluiten van kringlopen.

We helpen ondernemingen met hun afvalmanagement. Dit doen we door het afval in te zamelen, te sorteren en te verwerken. En we denken mee over productieprocessen. In overleg zoeken we naar de beste oplossingen en komen we op nieuwe ideeën. Om zoveel mogelijk verspilling van grondstoffen te voorkomen.

Samen werken aan circulaire oplossingen

Om echt alles uit elke grondstof te halen, zijn innovatieve oplossingen nodig. Daarom jagen we vernieuwing aan binnen ons bedrijf én de branche. Wij geloven in de kracht van samenwerking. Door samen te innoveren komen verschillende invalshoeken, expertises en inzichten bij elkaar om baanbrekende circulaire oplossingen te realiseren. Daarom zijn wij op zoek naar ondernemers met een circulair initiatief. Want samen kunnen we bouwen aan een duurzame toekomst.

Green Collective Rotterdam

Green Collective: minder wagens, schonere lucht

Een schonere, veiligere binnenstad door minder vrachtwagenverkeer. Dat is het doel van Green Collective. Een initiatief dat afvalinzamelaars verenigt om samen bedrijfsafval in te zamelen in binnensteden. Met gezamenlijke wagens, via gecombineerde inzamelroutes.

Zo bereiken we ons doel

Innoveren doen we samen