Vakantieperiode

Vanwege drukte reageren wij momenteel minder snel per telefoon en e-mail dan u van ons gewend bent. Excuses voor het ongemak. Wist u dat u via www.mijnprezero.nl ook zelf uw afvalzaken kunt regelen?

vuilnisman achter wagen

Afvalinzameling

Uw afvalinzameling is bij ons altijd goed geregeld

Wij helpen bedrijven en organisaties met hun afvalinzameling. Dit doen we door de juiste containers op het juiste moment te leveren. Snel, makkelijk en probleemloos. Zodat u alle tijd heeft voor uw eigen corebusiness.

Zakelijk handen schudden

Onze werkwijze

We kijken naar uw huidige situatie en denken met u mee. Of u nu een nieuwe klant bent of al jaren kiest voor PreZero: wij zorgen ervoor dat u geen omkijken heeft naar uw afvalinzameling. U kunt erop rekenen dat uw afvalinzameling altijd goed geregeld is. Als u morgen een container nodig heeft, dan staat hij er. Moet hij opgehaald worden? Dan wordt dat snel en efficiënt geregeld.
Maar we doen meer. Wij helpen u graag bij het verduurzamen van uw bedrijf en het besparen op uw afvalinzamelingskosten. Want wij werken aan één duidelijk doel: 100% recyclen van afval.

Kies uw aanpak

Samenwerking EDC en PreZero

Alles-in-1 keer geregeld

U gaat voor kwaliteit en kiest de betrouwbaarheid en voordelen van een grote afvalverwerker die het bedrijfsmatige afval verzamelt en verwerkt zoals afgesproken. Van chauffeur tot klantenservicemedewerker. Wij staan voor u klaar en ontzorgen u in al uw afvalstromen: bedrijfsmatige afval, bouw- en sloopafval en gevaarlijk afval.

pen in de hand

We denken met u mee

We helpen ondernemingen met hun afvalmanagement. Dit doen we door het afval in te zamelen, te sorteren en te verwerken. En we denken mee over productieprocessen. In overleg zoeken we naar de beste oplossingen en komen we op nieuwe ideeën. Om samen zoveel mogelijk verspilling van grondstoffen te voorkomen.

Daarom kiezen andere ondernemers voor PreZero

PreZero is uw partner in

  • compleet afvalbeheer: van restafval tot gevaarlijk, chemisch of ziekenhuisafval;
  • gescheiden verwerking van vele verschillende afvalstromen;
  • het in co-creatie met partners zorgen voor de stap van afval naar nieuwe producten
  • maximale recycling en dus meer hergebruik = behoud van grondstoffen;

Onze experts staan voor u klaar