Vakantieperiode

Vanwege drukte reageren wij momenteel minder snel per telefoon en e-mail dan u van ons gewend bent. Excuses voor het ongemak. Wist u dat u via www.mijnprezero.nl ook zelf uw afvalzaken kunt regelen?

Wald Luftaufnahme Recycle Symbol Wasser Kreislauf

Innovatie

De transitie naar een circulaire economie is in volle gang. Bij PreZero geloven wij dat innovatie de sleutel is om duurzame oplossingen te realiseren. We werken aan een wereld met minder afval en meer behoud van onze waardevolle grondstoffen. Een wereld met minder verspilling en minder uitstoot door de inzet van slimme technieken.
groeiend plantje in de hand

Waar werken we aan?

Voor ons is innovatie een versneller naar een wereld met Zero Waste. Wij werken aan vernieuwende oplossingen om afvalstromen om te zetten in hoogwaardige circulaire grondstoffen. Ook ontwikkelen we nieuwe producten en diensten die bijdragen aan een wereld zonder afval. 

De kracht van samenwerking

Wij geloven in de kracht van samenwerking. Door samen te innoveren komen verschillende invalshoeken, expertises en inzichten bij elkaar om samen baanbrekende circulaire oplossingen te realiseren. Als u een ondernemer bent met een circulair initiatief, dan zijn wij op zoek naar u! Want samen kunnen wij bouwen aan een duurzame toekomst.

Innovatieve partners

GreenBlocks productie

Innoveren met PreZero

Met ons netwerk, kennis en praktijkervaring staan wij klaar om ondernemers met circulaire initiatieven te ondersteunen. Of je nu aan het begin staat van je innovatiereis of al een werkende oplossing hebt ontwikkeld, wij bieden de expertise en middelen om verder op te schalen.

Laatste nieuws