Telefonische bereikbaarheid

Let op, onze telefonische bereikbaarheid is gewijzigd, wij zijn telefonisch bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 07:30 tot 17:00 uur. Wist u dat u 24 uur per dag gebruik kunt maken van de Mijn PreZero portal. Ga hiervoor naar mijnprezero.nl.

Belader

Onze diensten

Advies en afvalmanagement

Als specialist in afval- en grondstoffenmanagement inspireren en adviseren we u over hergebruik, recycling en het tegengaan van verspilling. Hierdoor kunnen we grondstoffen steeds weer opnieuw blijven gebruiken. Uw afvalmanagement is bij ons goed geregeld. Zo zorgen wij voor een efficiënte inzameling en een juiste sortering. Zodat we ook tijdens de verwerking en recycling van materialen zoveel mogelijk grondstoffen kunnen behouden. Bent u op zoek naar een totaaloplossing voor integraal rioolbeheer? Onze vakmensen hebben de kennis en het materieel om uw riool 24/7 de aandacht te geven die het verdient.

Duurzame afvalinzameling

vuilnisman achter wagen

Inzameling van afval

Wij zorgen voor een efficiënte inzameling en juiste sortering van al uw afval. Zo kunnen we het verwerken en recyclen tot nieuwe grondstoffen. Uw afvalinzameling is bij ons altijd goed geregeld. En dat niet alleen, met slimme oplossingen en advies helpen we u te besparen en verduurzamen.

partners schudden hand

Krijg advies van de zero waste-specialisten

Uw afval is materiaal voor iets nieuws. Dat willen we uw organisatie graag laten (in)zien. We gaan hiervoor samen op reis. Samen op weg naar een duurzaam morgen. Wij weten: 100% duurzaam omgaan met materialen is geen quickwin. Het is een lange termijn strategie. Maar als u wilt, kunt u wel vandaag beginnen.

Waardevolle afvalstromen

Onze experts staan voor u klaar