Telefonische bereikbaarheid

Let op, onze telefonische bereikbaarheid is gewijzigd, wij zijn telefonisch bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 07:30 tot 17:00 uur. Wist u dat u 24 uur per dag gebruik kunt maken van de Mijn PreZero portal. Ga hiervoor naar mijnprezero.nl.

Wagen PreZero

Onze aanpak

Wij zetten de eerste stappen. Maar een duurzaam morgen kan niet zonder u. Zo simpel is het.

 

Daarom PreZero: onze belofte

Uw afvalinzameling is bij ons altijd goed geregeld. Dat beloven we. En dat niet alleen, met slimme oplossingen en advies helpen we u te besparen en verduurzamen. Genoeg redenen dus om de handen ineen te slaan.

  • Wij voeren het inzamelen en verwerken van uw afval zo efficiënt mogelijk uit. Tegen de best mogelijke kosten met zo min mogelijk impact op het milieu.
  • U heeft geen omkijken naar uw afvalmanagement. Flexibele inzameling? Geen probleem. Daarnaast heeft u via ons portaal uw gegevens altijd bij de hand.
  • Voor elke uitdaging hebben wij een oplossing. Zo innoveren wij continu om zoveel mogelijk kringlopen te kunnen sluiten. 

Zo helpen we u op weg naar een duurzaam morgen

Lopende mensen in kantoorgebouw

Duurzaam materiaal- en afvalmanagement is geen quickwin. Maar u kunt wél vandaag beginnen. Of u al onderweg bent, of net de eerste stappen zet. Wij maken inzichtelijk waar u nu staat. Op basis daarvan maken we een roadmap: een overzicht met de stappen die u kunt zetten om uw duurzaamheidsdoelen te halen.

Alles begint met inzicht

Wij begeleiden de overstap

We kijken naar uw huidige situatie en denken met u mee. Of u nu een nieuwe klant bent of al jaren kiest voor PreZero: wij zorgen ervoor dat u geen omkijken heeft naar uw afvalmanagement. U kunt erop rekenen dat uw afvalinzameling altijd goed geregeld is. Als u morgen een container nodig heeft, dan staat hij er. Moet hij opgehaald worden? Dan wordt dat snel en efficiënt geregeld.

Maar we doen meer. Wij helpen u graag bij het verduurzamen van uw bedrijf en het besparen op uw afval inzamelingskosten. Want wij werken aan één duidelijk doel: 100% recyclen van afval.

Meer over onze ambitie