Wagen PreZero

Onze aanpak

Wij zetten de eerste stappen. Maar een duurzaam morgen kan niet zonder u. Zo simpel is het.

 

Daarom PreZero: onze belofte

Uw afvalinzameling is bij ons altijd goed geregeld. Dat beloven we. En dat niet alleen, met slimme oplossingen en advies helpen we u te besparen en verduurzamen. Genoeg redenen dus om de handen ineen te slaan.

  • Wij voeren het inzamelen en verwerken van uw afval zo efficiënt mogelijk uit. Tegen de best mogelijke kosten met zo min mogelijk impact op het milieu.
  • U heeft geen omkijken naar uw afvalmanagement. Flexibele inzameling? Geen probleem. Daarnaast heeft u via ons portaal uw gegevens altijd bij de hand.
  • Voor elke uitdaging hebben wij een oplossing. Zo innoveren wij continu om zoveel mogelijk kringlopen te kunnen sluiten. 

Zo helpen we u op weg naar een duurzaam morgen

Lopende mensen in kantoorgebouw

Duurzaam materiaal- en afvalmanagement is geen quickwin. Maar u kunt wél vandaag beginnen. Of u al onderweg bent, of net de eerste stappen zet. Wij maken inzichtelijk waar u nu staat. Op basis daarvan maken we een roadmap: een overzicht met de stappen die u kunt zetten om uw duurzaamheidsdoelen te halen.

Alles begint met inzicht

Wij begeleiden de overstap

We kijken naar uw huidige situatie en denken met u mee. Of u nu een nieuwe klant bent of al jaren kiest voor PreZero: wij zorgen ervoor dat u geen omkijken heeft naar uw afvalmanagement. U kunt erop rekenen dat uw afvalinzameling altijd goed geregeld is. Als u morgen een container nodig heeft, dan staat hij er. Moet hij opgehaald worden? Dan wordt dat snel en efficiënt geregeld.

Maar we doen meer. Wij helpen u graag bij het verduurzamen van uw bedrijf en het besparen op uw afval inzamelingskosten. Want wij werken aan één duidelijk doel: 100% recyclen van afval.

Meer over onze ambitie