Vakantieperiode

Vanwege drukte reageren wij momenteel minder snel per telefoon en e-mail dan u van ons gewend bent. Excuses voor het ongemak. Wist u dat u via www.mijnprezero.nl ook zelf uw afvalzaken kunt regelen?

Wald Luftaufnahme Recycle Symbol Wasser Kreislauf

Zero Waste

Samen kijken we welke stappen u vandaag én morgen kunt zetten

Zero Waste betekent géén afval. Dit bereiken we door afval te voorkomen, hergebruik te stimuleren of afval een nieuw leven te geven. Zo bouwen we aan een circulaire toekomst waarin Zero Waste werkelijkheid wordt. 

De weg naar Zero Waste

Samen kijken we welke stappen u vandaag én morgen kunt zetten en bepalen we de ideale route voor uw organisatie. Het maakt niet uit of u net begint of al een eind op weg bent. Zo komt Zero Waste elke dag een stap dichterbij.

 

Circulair zakendoen

Zet circulariteit op 1 met de R-ladder, bijvoorbeeld door minder grondstoffen te gebruiken in een product. Circulair zakendoen vraagt veel, maar levert ook veel op: minder materiaalinkoop, minder afval en minder kosten.

Strategische doelen

Haalbare en realistische doelen stellen. Dat helpt om sturing te geven aan uw inspanningen. Bewust omgaan met afval begint met het formuleren van een doel om zo de weg ernaartoe te bepalen. We stellen deze samen op en werken daar naartoe.

Data en inzicht

Alles begint met inzicht. Wij weten precies wat voor afval u heeft, waar het vrijkomt en hoe we uw afval kunnen verminderen, hergebruik kunnen stimuleren of een nieuw leven kunnen geven. Zo krijgt u een duidelijk beeld van waar u nu staat én krijgt u inzicht in de behaalde resultaten. Gebundeld in overzichtelijke rapportages met scores op prestaties en ruimte voor verbeteringen.

Bronscheiding

De inrichting van uw organisatie is essentieel voor goede bronscheiding. Samen bekijken we het logistieke plan voor afvalinzameling en brengen verbeteringen in kaart. zo helpen we jou de herbruikbare grondstoffen en materialen optimaal apart te houden. Zo helpen we u de herbruikbare grondstoffen en materialen optimaal apart te houden.

Competenties

Gerichte begeleiding en advies met als doel om processen te verbeteren. Dat is waar we u bij helpen. Haal de kennis en kunde in huis en krijg ondersteuning bij de invoering ervan.

Medewerkers

Afval scheiden doet u niet alleen. Dat doen we samen mét uw medewerkers. Om uw doelen te behalen is draagvlak onder uw medewerkers belangrijk. Want verandering komt van binnenuit. 

Ziekenhuis Gelderse Vallei gaat Zero voor de Zaak met PreZero

Werk samen met onze Zero Waste adviseurs

Schakel de hulp in van onze adviseurs en werk resultaatgericht toe naar Zero Waste. De adviseur geeft strategisch advies en helpt u bij de projectmatige uitvoering om processen te verbeteren. Van het duurzaam inkopen van recyclebare materialen tot het doorvoeren van afvalreducties.

  • Kennis: De adviseurs weten álles over Zero Waste. Zo analyseren ze uw situatie en stellen een actiegericht plan op, specifiek voor uw organisatie.
  • In-house ondersteuning: Dankzij de combinatie tussen advies en uitvoering vindt er daadwerkelijk verandering plaats op de lange termijn.
  • Innovatie: De adviseurs zijn op de hoogte van en onderzoeken de nieuwste ontwikkelingen in de markt. Zodat uw organisatie altijd voorop loopt op de weg naar Zero Waste

Inzicht in uw huidige situatie

Weten waar u nog stappen kunt zetten naar Zero Waste? Doe de Quickscan en krijg binnen vijf minuten inzicht in uw huidige situatie. Of neem gelijk contact met ons op, dan gaan we graag met u in gesprek. 

Daarom PreZero: onze belofte

PreZero biedt een totaaloplossing voor u als klant. Dit doen we door het afval in te zamelen, te sorteren en te verwerken conform wet- en regelgeving. Hierin werken we samen met vergunde partijen. In overleg zoeken we continu naar de beste oplossing en werken we samen aan innovaties. Zo gaan we samen op weg naar Zero Waste.