Fietser op weg

Over ons

Verder denken voor een duurzaam morgen

Wij zijn PreZero. Een grondstoffenbedrijf met een duidelijk doel: het behoud van grondstoffen en de vermindering van de hoeveelheid afval die niet kan worden gerecycled. We moeten met z’n allen beter voor de aarde zorgen. Zuinig zijn met de grondstoffen die de aarde ons geeft. De stip op de horizon is duidelijk: een duurzame toekomst.
Lopende mensen in kantoorgebouw

Verder denken voor een duurzaam morgen

Bij PreZero doen we er alles aan om zoveel mogelijk kringlopen te sluiten. Met als doel: 100% recycling van afval. En om dat te bereiken hebben we alle hulp nodig. We inspireren mensen om afval goed in te zamelen. Zo kunnen we het steeds weer gebruiken als grondstof voor nieuwe producten. En we adviseren bedrijven over hergebruik, recycling en het tegengaan van verspilling. Zo werken we samen aan een duurzaam morgen.

Ons doel is 100% recycling van afval

Dat vraagt om verandering, echte verandering. Door actief mee te denken over landelijke en lokale vraagstukken kunnen we die verandering in gang zetten. Groot denken en klein beginnen. Zo maken we samen een nieuwe, duurzame toekomst. Zodat ook volgende generaties een mooie en gezonde plek hebben om te leven. 

Daarom kunnen we afval niet blijven zien als afval. We moeten er weer grondstoffen van maken. En nieuwe producten. Om dat goed te kunnen doen, blijven wij ons ontwikkelen. We zamelen afval in, sorteren en verwerken het. We maken nieuwe materialen. En we denken mee over productieprocessen. Om samen zoveel mogelijk verspilling van grondstoffen te voorkomen.

We werken samen met gemeenten, ziekenhuizen, bedrijven en scholen. In overleg zoeken we naar de beste oplossingen en komen we op nieuwe ideeën. We doen er alles aan om ons doel te bereiken. Met 2.000 collega’s, 40 vestigingen en 85.000 klanten verspreid over het land, hebben wij de kennis en de slagkracht om het verschil te maken. Doet u met ons mee?

onze locaties

Bekijk al onze locaties

We werken vanuit ruim veertig vestigingen, verspreid over het land. Het verzamelen en terugwinnen van waardevolle grondstoffen wordt op deze locaties door verschillende disciplines uitgevoerd.

Dit doen wij internationaal

In 11 landen werken we met ruim 30.000 collega’s aan het sluiten van kringlopen. Zo besparen we grondstoffen. De Schwarz Groep geeft ons ook de mogelijkheid om nieuwe kringlopen te ontwikkelen om het verbruik van natuurlijke grondstoffen te verminderen. Op die manier kunnen we de volledige waardeketen doorlichten.

Zo bereiken we ons doel