Vakantieperiode

Vanwege drukte reageren wij momenteel minder snel per telefoon en e-mail dan u van ons gewend bent. Excuses voor het ongemak. Wist u dat u via www.mijnprezero.nl ook zelf uw afvalzaken kunt regelen?

PreZero Internationaal

PreZero Internationaal

Als internationale milieudienstverlener houden we ons bezig met afval- en recyclingmanagement. We zijn de milieudivisie van de in Neckarsulm gevestigde Schwarz Groep, die ook eigenaar is van de retailketens Kaufland en Lidl.

 

In elf landen werken aan één doel

In Nederland, Duitsland, Polen, Zweden, België, Luxemburg, Oostenrijk, Italië, Spanje, Portugal en de VS werken we met 30.000 collega’s aan het sluiten van kringlopen. Zo besparen we grondstoffen. Dat vraagt om verandering, echte verandering. Samen met onze klanten verbinden wij economie met ecologie. We ondersteunen hen bij innovatieve en duurzame ontwikkeling. Groot denken en klein beginnen. Zo maken we samen een nieuwe, duurzame toekomst.

Nieuwe kringlopen ontwikkelen

De Schwarz Groep geeft ons de mogelijkheid om nieuwe kringlopen te ontwikkelen om het verbruik van natuurlijke grondstoffen te verminderen. Zo kunnen we de volledige waardeketen doorlichten - van productie tot detailhandel, inzameling, sortering en recycling tot hergebruik - en slimme, nieuwe oplossingen ontwikkelen.