met gieter water geven

Inspiratie

Verder denken voor een duurzaam morgen

Laten we eerlijk zijn: de houdbaarheidsdatum van eindeloos consumeren en weggooien is verstreken. Dat zien wij, dat ziet u en ook uw klanten, de overheid en brancheorganisaties zien dat. Gelukkig maar. Want samen kunnen we veranderen. We gaan naar een toekomst waarin we materialen meer op waarde schatten. Waarin we ze niet langer verspillen, maar juist optimaal benutten. Doet u mee?
Lopende mensen in kantoorgebouw

Start met duurzaam ondernemen en de bal gaat vanzelf rollen

Stappen willen maken naar een duurzame toekomst is één, maar waar begin je? Het goede nieuws is dat je vandaag kunt beginnen: zo groot of klein als je wil. Het hoeft niet altijd ingewikkeld te zijn. Met de juiste aanpak geeft verduurzamen juist heel veel energie in de organisatie.

Onze koplopers

Bedrijven die durven én willen veranderen, dat noemen we koplopers bij PreZero. En op zulke klanten zijn wij trots. Zij besparen niet alleen met afval, maar werken ook aan een betere wereld om hen heen.

Impact Checker PreZero

Wat doet uw afval?

Kunt u minder impact op het milieu maken? Wij dagen u uit! Wij helpen u graag op weg door te kijken waar voor uw bedrijf de kansen liggen. Sorteer uw afval in de Impact Checker en ontdek welk verschil u kan maken voor het klimaat.

Alles over waardevolle stromen

We moeten met z’n allen beter voor de aarde zorgen. Zuinig zijn met de grondstoffen die de aarde ons geeft. Daarom kunnen we afval niet blijven zien als afval. We moeten er weer grondstoffen van maken. En nieuwe producten. Want afval is geen troep, maar een waardevolle grondstof

producten webshop Dit is niks nieuws

Verrassende circulaire producten voor bedrijven

Wilt u stappen zetten op het gebied van duurzaamheid en circulariteit tastbaar maken op de werkvloer? Vanaf nu kunt u terecht bij de nieuwe webshop ‘Dit is niks nieuws’ van PreZero en VerdraaidGoed. Een webshop vol producten die gemaakt zijn van afval en restmateriaal van bedrijven.  

Aan het woord

Wij zetten de eerste stappen. Maken van afval grondstoffen voor nieuwe producten. En we werken aan een circulaire economie. Ook investeren we in het verhogen van de kwaliteit van secundaire grondstoffen. Van flesjes weer flesjes maken. Minder verspillen. Slimmer ontwerpen en produceren. Onze collega's praten u graag bij.

Inspiratie delen?