met gieter water geven

Inspiratie

Verder denken voor een duurzaam morgen

Wij zorgen dat er steeds meer wordt hergebruikt van wat we met z’n allen weggooien. Bijvoorbeeld door van oude plastic flessen een reismand voor katten te maken. Of koffiedik te zien als waardevol materiaal. Zo maken we de weg vrij voor een samenleving die minder grondstoffen nodig heeft. En meer circulair wordt.
Afval scheiden op kantoor met de ECOO-unit

Afval scheiden doen we samen. Maar hoe krijgt u uw medewerkers mee?

Door op kantoor, in de kantine, in de bedrijfshal of de fabriekshal goed afval te scheiden, zet u concrete stappen op weg naar een circulaire economie. Bovendien verkleint u daarmee de hoeveelheid restafval, en dat is financieel ook gunstig. Maar afval scheiden doet u niet alleen. Om uw doelen te behalen, is het betrekken en motiveren van medewerkers cruciaal. Gelukkig is dat minder moeilijk dan het misschien lijkt.

Onze koplopers

Bedrijven die durven én willen veranderen, dat noemen we koplopers bij PreZero. En op zulke klanten zijn wij trots. Zij besparen niet alleen met afval, maar werken ook aan een betere wereld om hen heen.

Impact Checker PreZero

Wat doet uw afval?

Kunt u minder impact op het milieu maken? Wij dagen u uit! Wij helpen u graag op weg door te kijken waar voor uw bedrijf de kansen liggen. Sorteer uw afval in de Impact Checker en ontdek welk verschil u kan maken voor het klimaat.

Waardevolle stromen

We moeten met z’n allen beter voor de aarde zorgen. Zuinig zijn met de grondstoffen die de aarde ons geeft. Daarom kunnen we afval niet blijven zien als afval. We moeten er weer grondstoffen van maken. En nieuwe producten. Want afval is geen troep, maar een waardevolle grondstof.

producten webshop Dit is niks nieuws

Verrassende circulaire producten voor bedrijven

Wilt u stappen zetten op het gebied van duurzaamheid en circulariteit tastbaar maken op de werkvloer? Vanaf nu kunt u terecht bij de nieuwe webshop ‘Dit is niks nieuws’ van PreZero en VerdraaidGoed. Een webshop vol producten die gemaakt zijn van afval en restmateriaal van bedrijven.  

Aan het woord

Wij zetten de eerste stappen. Maken van afval grondstoffen voor nieuwe producten. En we werken aan een circulaire economie. Ook investeren we in het verhogen van de kwaliteit van secundaire grondstoffen. Van flesjes weer flesjes maken. Minder verspillen. Slimmer ontwerpen en produceren. Onze collega's praten u graag bij.

Inspiratie delen?