Fujifilm afvalverwerking

Koplopers

Bedrijven die durven én willen veranderen

Bedrijven die durven én willen veranderen, dat noemen we koplopers bij PreZero. En op zulke klanten zijn wij trots. Zij besparen niet alleen met afval, maar werken ook aan een betere wereld om hen heen.
Expo Circulair Prinses Máxima Centrum

Het Prinses Máxima Centrum zet haar deuren open voor Expo Circulair

Het Prinses Máxima Centrum heeft haar deuren opengezet voor de Expo Circulair van PreZero. Een bijzondere zeecontainer vol producten, gemaakt van gerecyclede materialen. Dé tool voor interne bewustwording. De audiotour, het museum en eventueel een workshop maken het een echte beleving voor elke klant.

“Wat we zien is dat mensen nog wel eens denken met hun heup. Even snel iets weggooien in een bak dichtbij. Heel menselijk, maar daar zit juist onze uitdaging.”

Drukkerij Simian

Drukkerij Simian gebruikt snijafval voor recycling

Simian is een drukkerij waar het scheiden van afval veel aandacht krijgt. Drukplaten krijgen bijvoorbeeld een nieuwe bestemming en er wordt kritisch gekeken naar de soort inkten die worden gebruikt. Ook snijafval krijgt de nodige aandacht.

Nog meer koplopers

Lopende mensen in kantoorgebouw

Start met duurzaam ondernemen en de bal gaat vanzelf rollen

Stappen willen maken naar een duurzame toekomst is één, maar waar begin je? Het goede nieuws is dat je vandaag kunt beginnen: zo groot of klein als je wil. Het hoeft niet altijd ingewikkeld te zijn. Met de juiste aanpak geeft verduurzamen juist heel veel energie in de organisatie.

Onze experts staan voor u klaar