Nieuw telefoonnummer

U kunt ons bereiken op ons nieuwe algemene nummer: 088 102 33 33

Fujifilm afvalverwerking

Koplopers

Bedrijven die durven én willen veranderen

Bedrijven die durven én willen veranderen, dat noemen we koplopers bij PreZero. En op zulke klanten zijn wij trots. Zij besparen niet alleen met afval, maar werken ook aan een betere wereld om hen heen.
Getir distributiecentrum

Karton op één plek voor flitsbezorger Getir

Veel karton op kleine locaties. Voor dit probleem vonden flitsbezorger Getir en PreZero samen een oplossing voor de verbetering van de inzameling van circa 300.000 kilo karton.

Samenwerking WUR, Witteveen+bos en PreZero

Het gebruik van grondstoffen halveren voor Wageningen University & Research

De overeenkomst die WUR, PreZero en Witteveen+Bos eind 2021 sloten is gebaseerd op een nieuwe kijk op grondstoffen en afvalmanagement. Van de verwerking van afval aan de achterkant van de bedrijfsvoering, naar het voorkomen van afval aan de voorkant van de organisatie van WUR. In de samenwerking zoeken de drie partners naar manieren om te voorkomen dat waardevolle grondstoffen überhaupt afval worden.

Nog meer koplopers

Lopende mensen in kantoorgebouw

Start met duurzaam ondernemen en de bal gaat vanzelf rollen

Stappen willen maken naar een duurzame toekomst is één, maar waar begin je? Het goede nieuws is dat je vandaag kunt beginnen: zo groot of klein als je wil. Het hoeft niet altijd ingewikkeld te zijn. Met de juiste aanpak geeft verduurzamen juist heel veel energie in de organisatie.

Onze experts staan voor u klaar