Telefonische bereikbaarheid

Let op, onze telefonische bereikbaarheid is gewijzigd, wij zijn telefonisch bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 07:30 tot 17:00 uur. Wist u dat u 24 uur per dag gebruik kunt maken van de Mijn PreZero portal. Ga hiervoor naar mijnprezero.nl.

Fujifilm afvalverwerking

Koplopers

Bedrijven die durven én willen veranderen

Bedrijven die durven én willen veranderen, dat noemen we koplopers bij PreZero. En op zulke klanten zijn wij trots. Zij besparen niet alleen met afval, maar werken ook aan een betere wereld om hen heen.
Green Truck Havi, PreZero en McDonalds

Minder restafval door de Green Truck

Fastfoodketen McDonald’s wil zijn restafval in 2025 met 90 procent verminderen. HAVI en PreZero helpen de restaurantketen om dit ambitieuze doel te bereiken. Door tijdig te investeren in nieuwe technieken en verwerkingsmethoden weten beide bedrijven een steeds groter deel van het afval van McDonald’s hoogwaardig te recyclen en daarmee het aandeel restafval te verminderen.

Nog meer koplopers

Lopende mensen in kantoorgebouw

Start met duurzaam ondernemen en de bal gaat vanzelf rollen

Stappen willen maken naar een duurzame toekomst is één, maar waar begin je? Het goede nieuws is dat je vandaag kunt beginnen: zo groot of klein als je wil. Het hoeft niet altijd ingewikkeld te zijn. Met de juiste aanpak geeft verduurzamen juist heel veel energie in de organisatie.

Onze experts staan voor u klaar