Fujifilm afvalverwerking

Koplopers

Bedrijven die durven én willen veranderen

Bedrijven die durven én willen veranderen, dat noemen we koplopers bij PreZero. En op zulke klanten zijn wij trots. Zij besparen niet alleen met afval, maar werken ook aan een betere wereld om hen heen.
Het Spoorwegmuseum | PreZero

Het Spoorwegmuseum: afval scheiden als uitdaging

Het Spoorwegmuseum is een locatie waar bezoekers de hele dag doorbrengen. Ze nemen daarom ook vaak eten mee. Dat zorgt voor veel afval. Van chipszakjes tot plastic flesjes en allerlei etenswaren. Operationeel manager Bert Vörös en accountmanager Tim ten Velde denken samen na over oplossingen om de afvalstromen van de bezoekers in goede banen zijn te leiden.

AAE Helmond inzameling koffiedik

AAE zet in op science based: We willen aantonen dat wat we doen ook daadwerkelijk effect heeft

AAE heeft een duidelijke visie met grensverleggende technologie om de wereld een stukje beter, slimmer en mooier te maken. En bij een betere wereld hoort ook een duidelijke visie op het gebied van duurzaamheid en (afval)stromen.

''We zetten vooral in op science based. We willen kunnen aantonen dat wat we doen ook daadwerkelijk effect heeft. De juiste keuzes maken met de meeste impact.''

Nog meer koplopers

Lopende mensen in kantoorgebouw

Start met duurzaam ondernemen en de bal gaat vanzelf rollen

Stappen willen maken naar een duurzame toekomst is één, maar waar begin je? Het goede nieuws is dat je vandaag kunt beginnen: zo groot of klein als je wil. Het hoeft niet altijd ingewikkeld te zijn. Met de juiste aanpak geeft verduurzamen juist heel veel energie in de organisatie.

Onze experts staan voor u klaar