Vakantieperiode

Vanwege drukte reageren wij momenteel minder snel per telefoon en e-mail dan u van ons gewend bent. Excuses voor het ongemak. Wist u dat u via www.mijnprezero.nl ook zelf uw afvalzaken kunt regelen?

Flink ondersteunen bij snelle groei

Sinds augustus 2021 helpt PreZero Nederland Flink met afvaloplossingen op maat. De boodschappenbezorger opent in hoog tempo nieuwe locaties. Robin van der Sande, Head of Expansion, is blij met de samenwerking: “We zochten een afvalverwerker met landelijke dekking die onze groei kan bijbenen. Ook als we drie locaties op een dag openen.”
Flink bezorgdienst

Flink is een nieuwe naam in de Nederlandse markt van het bezorgen van boodschappen. Vanuit hubs in stadscentra bezorgt het bedrijf levensmiddelen met e-bikes. Binnen tien minuten. Gestart in Duitsland streek de bezorger dit jaar in ons land neer. Ook in Frankrijk en Oostenrijk opent de flitsbezorger in hoog tempo nieuwe vestigingen. In Nederland staat de teller inmiddels op zo’n 34 locaties. “We groeien in het hele land. Dan is het fijn om afspraken te kunnen maken met één partij. PreZero kwam al snel bij ons in beeld als betrouwbare partner met een landelijke dekking.”

Flexibiliteit

Een van die afspraken gaat over het ophalen van afval binnen strakke tijdslots. Flink zit graag in de buurt van zijn klanten. “Maar we willen niet dat onze afvalcontainers op straat overlast veroorzaken. Chauffeurs hebben een tijdslot van twee uur voor het legen van de afvalcontainers. Alleen dan staan ze buiten. En mocht dat een keer niet zo zijn, dan is de afspraak dat de chauffeur ze zelf binnen ophaalt.” De locaties van Flink zijn van 08.00 tot 24.00 uur geopend.

Iets anders waarover Van der Sande zeer te spreken is, is de mogelijkheid om iedere twee weken de afspraken over de ophaaldagen aan te passen. “Na een opening kan het hard gaan. En is het soms nodig dat het afval niet twee, maar zeven keer per week wordt opgehaald. Flexibiliteit is voor ons daarom belangrijk.”

Wat als het lukt

Een samenleving zonder afval

Wij zorgen dat er steeds meer wordt hergebruikt van wat we met z’n allen weggooien. Zo maken we de weg vrij voor een samenleving die minder grondstoffen nodig heeft. En meer circulair wordt. Wat PreZero voor jouw organisatie kan doen? Laten we praten.

“We groeien hard, in het hele land. Dan is het fijn om afspraken te kunnen maken met één partij. PreZero kwam al snel bij ons in beeld als betrouwbare partner met een landelijke dekking”

Robin van der Sande, Head of Expansion Flink

Meedenken

Het assortiment van Flink bestaat uit meer dan 2.200 (vers)producten. Verpakt in dozen en plastic worden ze bij de hubs bezorgd. Het bedrijfsafval wordt daarna gescheiden in drie afvalstromen: papier en karton, folie, en restafval. De grote hoeveelheid dozen zorgt ervoor dat vooral de papiercontainers snel vol zitten. “PreZero denkt daarin goed met ons mee en verdiept zich serieus in onze markt. Zo is het binnenkort mogelijk hogere papiercontainers te plaatsen. Zodat het ons geen extra ruimte kost, maar we wel meer papier en karton kwijt kunnen. Ook op de kleinere locaties. Daarnaast kijken we samen hoe we de hoeveelheid afval kunnen beperken.”

Wesley Luthart, Accountmanager PreZero
Speciale rolcontainers

“Flitsbezorging is een sterk groeiende markt waarin we meerdere partijen helpen bij hun afvalmanagement. We zijn blij dat we met die kennis ook Flink kunnen ontzorgen”, vertelt Accountmanager Wesley Luthart trots. PreZero investeert in deze groeimarkt. “Speciale rolcontainers voor papier en karton zijn in bestelling. Ze hebben geen 1.100 maar 1.500 liter inhoud en wijken daarmee af van onze standaardmaatvoering. Flitsbezorgers zoals Flink kunnen er meer karton in kwijt, en onze chauffeurs hoeven minder vaak te rijden. Zo snijdt het mes aan twee kanten.”  

Wesley Luthart, Accountmanager PreZero

Vergelijkbare artikelen