Wat als het lukt | PreZero

Een samenleving zonder afval

Wat als het lukt

Wij zijn PreZero. Een nieuwe naam in Nederland. Toch zijn we er al jaren actief,  net als in het buitenland. We halen afval op en maken er nieuwe grondstoffen van. Wij zorgen dat er steeds meer wordt hergebruikt van wat we met z’n allen weggooien. Zo maken we de weg vrij voor een samenleving die minder grondstoffen nodig heeft. En meer circulair wordt.
Van hergebruik, naar hergebruik, naar hergebruik

De wereld écht veranderen

Dat lukt natuurlijk niet 1 2 3. Daar heb je doorzetters voor nodig. Mensen die verder denken. Die het dóen. Met vallen en opstaan. Die mensen zijn wij. Want bij PreZero zien we in onmogelijk vooral het woord mogelijk. We stellen elke dag de vraag:

  • Wat als het lukt om dingen te creëren zonder de aarde uit te putten?
  • Wat als we door samen te werken de cirkel kunnen sluiten? 
  • Wat als er daardoor écht iets verandert in de wereld?  

Laten we die ambitie samen waarmaken. Stap voor stap.

Van hergebruik, naar hergebruik, naar hergebruik

We doen er alles aan om iedereen laten zien dat gebruik en hergebruik voorgoed veranderd kunnen worden. Door actief mee te denken over vraagstukken op het gebied van duurzaamheid en recycling. Landelijk, maar ook lokaal. Zo hebben we met gemeentes, bedrijven, ziekenhuizen en scholen al vele duurzame oplossingen ontwikkeld. En adviseren we een groeiend aantal organisaties over hergebruik, recycling en het sparen van grondstoffen. Daar zijn we trots op.

Samen de cirkel sluiten. Wat als het lukt.

Heijmans| Wat als het lukt, PreZero

Alle verpakkingen zijn nu 100% recyclebaar

We hielpen bouwbedrijf Heijmans op een andere manier naar afval te kijken. Zo werkt het bedrijf nu alleen nog met verpakkingen die 100% recyclebaar zijn. Wat als het lukt om andere bouwers hierin mee te krijgen? Dat kan een grote stap vooruit zijn voor de hele sector.

Fujifilm | Wat als het lukt, PreZero

Door teamwork afvalstromen verbeteren

Fujifilm is een groot bedrijf met complexe afvalstromen. Samen met PreZero werden de processen versimpeld en verbeterd. Zo zijn er oplossingen bedacht voor de verwerking van aluminium en zilverhoudend papier. Ook denken we mee over nieuwe fabrieken. Ieder jaar kijken we met elkaar hoe het beter kan.

Ga vandaag nog van start

Ambitie wat als het lukt

Krijg inzicht in uw huidige situatie

Wat als het lukt om ook met uw bedrijf op een andere manier naar afval te kijken? De Quickscan geeft u inzicht in uw huidige situatie. En laat u zien welke stappen u vandaag nog kunt zetten. Want: Wat als het lukt om de aarde niet langer uit te putten? Wat als er écht iets verandert in de wereld?

Laten we praten over welke stappen uw organisatie nu al kan zetten. Zo brengen we een duurzaam morgen steeds dichterbij. 

Onze experts staan voor u klaar