Telefonische bereikbaarheid

Let op, onze telefonische bereikbaarheid is gewijzigd, wij zijn telefonisch bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 07:30 tot 17:00 uur. Wist u dat u 24 uur per dag gebruik kunt maken van de Mijn PreZero portal. Ga hiervoor naar mijnprezero.nl.

PreZero vlaggen

Onze installaties

Wij hebben een aantal bijzondere installaties. In Zwolle staat de grootste kunststofsorteerinstallatie van Nederland. Bij PreZero Energy in Roosendaal worden afvalstromen die niet te recyclen zijn omgezet in duurzame energie. En in onze sorteerinstallatie bouw- en sloopafval in Groningen wordt dit afval gesorteerd in verschillende afvalstromen die goed te recyclen zijn.
Kunststofsorteerinstallatie Zwolle

Kunststofsorteerinstallatie

In onze moderne installatie worden plastic verpakkingen, blik en drinkpakken (pbd) gesorteerd in maar liefst 14 verschillende stromen.

Sorteerinstallatie bouw- en sloopafval Groningen

Sorteerinstallatie bouw- en sloopafval

Elk jaar komt er veel bouw- en sloopafval vrij. Dit afval bevat veel verschillende stromen die bij onze sorteerinstallatie worden gesorteerd. 

Afvalenergiecentrale PreZero Energy

Afvalenergiecentrale PreZero Energy

In onze afvalenergiecentrale in Roosendaal worden afvalstromen die niet geschikt zijn voor recycling, omgezet in duurzame energie.