Vakantieperiode

Vanwege drukte reageren wij momenteel minder snel per telefoon en e-mail dan u van ons gewend bent. Excuses voor het ongemak. Wist u dat u via www.mijnprezero.nl ook zelf uw afvalzaken kunt regelen?

Jong Prezero

Jong PreZero

Voor alle collega’s die jonger zijn dan 36 jaar, is er Jong PreZero. Een initiatief voor en door jonge collega’s. Met als doel: verbinden. Of je nou Locatie-ondersteuner bent in Maastricht, Laborant in Almelo of Transportplanner in Amsterdam: iedere jonge collega kan meedoen aan de events van Jong PreZero. 

 

Missie

Met Jong PreZero inspireren en verbinden we met de kracht van kennis en enthousiasme. Creatieve initiatieven en uitdagende evenementen geven onze jonge collega’s een frisse, maar ook kritische blik waarmee zij een nieuw tijdperk van ontwikkeling en groei kunnen inluiden.

PreZero Cup teambuilding

De evenementen

De evenementen zijn gericht op ontwikkeling, diversiteit en welzijn. Waarden als toekomstbestendigheid, samen groeien en (persoonlijke) gezondheid staan altijd hoog in het vaandel.

Denktank

Jong PreZero’ers buigen zich een keer per jaar over een vraagstuk uit de organisatie. Een paar dagen lang steken ze de koppen bij elkaar om te brainstormen over mogelijke oplossingen. Daar komt veel moois uit. Bijvoorbeeld de koffieknop hier op de website!

Pubquiz

Tijdens de Jong PreZero Pubquiz is de bevlogenheid van onze jonge collega’s goed voelbaar. Er wordt altijd weer fanatiek gestreden om leuke prijzen.

Bedrijfsbezoeken

Hoe werken andere bedrijven en wat kunnen we daar bij PreZero van leren? Een kijkje in de keuken kan erg inspirerend werken. Zoals het bezoek aan het duurzame distributiecentrum van Lidl. Tijdens een rondleiding met Jong Lidl hebben onze Jong PreZero’ers veel kunnen leren en netwerken.

Deelname PreZero Cup

Tijdens dit sportieve zomerevent strijdt het Jong PreZero-team ieder jaar weer vol overgave voor de winst tegen andere teams uit de organisatie.

Dit zijn wij