Vakantieperiode

Vanwege drukte reageren wij momenteel minder snel per telefoon en e-mail dan u van ons gewend bent. Excuses voor het ongemak. Wist u dat u via www.mijnprezero.nl ook zelf uw afvalzaken kunt regelen?

5 vragen aan Bas Pijpers

Met onze '5 vragen aan' column, maak je kennis met onze medewerkers en krijg je een kijkje achter de schermen bij PreZero. We stellen je deze keer voor aan Bas Pijpers. Hij werkt als Management Trainee en Project Engineer. Deze column is onderdeel van het internationale '5 questions to' format waarmee we je voorstellen aan onze #PreZeroHeroes over de hele wereld.
Bas Pijpers
1. Wie ben je en wat doe je bij PreZero?

Ik ben Bas Pijpers. Ik werk momenteel iets langer dan 1.5 jaar bij PreZero. Ik vervul twee rollen, die van Management Trainee en Project Engineer. Als Trainee wissel ik elk half jaar van opdracht. Als Project Engineer houd ik mij bezig met de installaties van de toekomst.

2. Op welke locatie werk je?

Ik woon in Arnhem, dus ik ben regelmatig op ons hoofdkantoor te vinden. Door de diversiteit aan opdrachten reis ik verder veel door het land. Dat maakt mijn werk ook zo ontzettend leuk. Ik krijg te maken met veel verschillende mensen en afdelingen. Voor mijn huidige project ben ik bijvoorbeeld regelmatig in Roosendaal.

3. Hoe ziet voor jou een typische werkdag er uit?

Omdat ik momenteel twee rollen vervul is geen dag hetzelfde en dat maakt het ook zo leuk. Die diversiteit geeft mij steeds weer nieuwe energie om aan de slag te gaan. De ene dag ben ik bijvoorbeeld bezig met het neerzetten of verbeteren van onze dienstverlening. En de andere dag kijk ik hoe de indeling voor onze nieuwe verwerkingslocatie eruit moet zien.

4. Wat is zo speciaal aan PreZero?

Ik vind het typerend wat voor breed scala aan kansen je hebt binnen PreZero. De mogelijkheden om je te ontwikkelen zijn ontelbaar. Voor mij betekent dit bijvoorbeeld dat ik met mijn bedrijfskundige achtergrond alsnog een technische functie kan vervullen. Dit is alleen mogelijk door het vertrouwen dat de organisatie je geeft.

5. Wat is het coolste dat je doet als je niet werkt?

Als ik op vakantie ga, dan vind ik het fantastisch om te gaan (scuba) duiken. Het duiken met bijvoorbeeld hamerhaaien, grote scholen sardines of pijlstaartroggen geeft mij echt een kick! De laatste keer heb ik zelfs een doejong gezien!

Nog meer '5 vragen aan...'