Vakantieperiode

Vanwege drukte reageren wij momenteel minder snel per telefoon en e-mail dan u van ons gewend bent. Excuses voor het ongemak. Wist u dat u via www.mijnprezero.nl ook zelf uw afvalzaken kunt regelen?

5 vragen aan Lisette Jongerius

Met onze '5 vragen aan' column, maak je kennis met onze medewerkers en krijg je een kijkje achter de schermen bij PreZero. We stellen je deze keer voor aan Lisette Jongerius, Product Specialist Value Chain Paper . Deze column is onderdeel van het internationale '5 questions to' format waarmee we je voorstellen aan onze #PreZeroHeroes over de hele wereld.
Lisette Jongerius
1. Wie ben je en wat doe je bij PreZero?

Ik ben Lisette Jongerius (34) en ik woon in Amersfoort. Ik ben 13 jaar geleden begonnen als Service Adviseur. In onze organisatie heb ik meerdere Sales functies uitgevoerd en sinds 1.5 jaar ben ik werkzaam als Product Specialist Value Chain Paper – Secure Products.

2. Op welke locatie werk je?

Je kunt mij vooral vinden op de locaties: Soesterberg, Utrecht en Amsterdam. Ik ondersteun onder andere deze regio’s met betrekking tot advies over verschillende papier/karton soorten, persbare kunststofstromen en vertrouwelijke productvernietiging.

3. Hoe ziet voor jou een typische werkdag er uit?

Een typische werkdag heb ik niet, dat maakt het juist zo leuk! Ik ben veel onderweg met mijn collega’s van Sales om aan (toekomstige) klanten advies te geven over wat we kunnen betekenen. Ik kijk naar het proces en hoe wij onze dienstverlening zo efficiënt mogelijk kunnen inrichten. Voor mij is het van belang om te kijken naar de verschillende kwaliteit van soorten papier/karton en folies en daar verbeteringen in te treffen. Daardoor kunnen we op gebied van duurzaamheid en kosten een meerwaarde leveren aan onze klanten.

4. Wat is zo speciaal aan PreZero?

PreZero is een bedrijf dat staat voor duurzaamheid en circulariteit. We kunnen grondstoffen opnieuw inzetten en daarvan nieuwe producten maken. Deze boodschap mag ik samen met mijn collega’s dagelijks overbrengen. Daarnaast werk ik in een hecht team met diverse collega’s samen, hierdoor ervaar ik veel geluk in mijn werk.

5. Wat is het coolste dat je doet als je niet werkt?

Genieten is wel mijn motto, dat doe ik vooral samen met mijn gezin. Ik ben getrouwd met Joost (34) en we hebben 2 dochters Fleur (8) en Valerie (6). Voor mij is het cool om samen leuke dingen te ondernemen zoals: vakanties, thuiswedstrijden van FC Utrecht, attractieparken, bordspellen etc. Eigenlijk kan het van alles zijn, zolang je samen plezier hebt.

Nog meer '5 vragen aan...'