Telefonische bereikbaarheid

Let op, onze telefonische bereikbaarheid is gewijzigd, wij zijn telefonisch bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 07:30 tot 17:00 uur. Wist u dat u 24 uur per dag gebruik kunt maken van de Mijn PreZero portal. Ga hiervoor naar mijnprezero.nl.

5 vragen aan Rick Dijkers

Met onze nieuwe '5 vragen aan' column, maak je kennis met onze medewerkers en krijg je een kijkje achter de schermen bij PreZero. We stellen je deze keer voor aan Rick Dijkers, Creditmanager. Deze column is onderdeel van het internationale '5 questions to' format waarmee we je voorstellen aan onze #PreZeroHeroes over de hele wereld.
Rick Dijkers, Creditmanager
1. Wie ben je en wat doe je bij PreZero?

Ik ben Rick Dijkers (47) en werk hier ruim 14 jaar. Ik ben begonnen als Hoofd Debiteurenbewaking en werk nu als Creditmanager.

2. Op welke locatie werk je?

Ik werk hybride. Thuis in Zetten en op locatie in Arnhem.

3. Hoe ziet voor jou een typische werkdag er uit?

Een typische werkdag bestaat niet. Wel begin ik elke ochtend met de openstaande en vervallen facturen van onze klanten. Mijn collega’s en ik zijn continu bezig met financieel risicobeheer. Ik probeer de (corona)actualiteit te vertalen naar bedrijfsrisico. Welke branches en bedrijven hebben het moeilijk, en moeten wij hierop acteren? Ook moeten wij regelmatig voor financiële overzichten zorgen. Trouwens, voor collega’s staat hier de deur altijd open!

4. Wat is zo speciaal aan PreZero?

PreZero opereert in een branche die hot is, met duurzaamheid en circulariteit als boodschap. Speciaal is ook dat je hier werkt met echte professionals. Er loopt intern zoveel kennis rond, waar je mee kan sparren om de onderneming verder te brengen. Die vrijheid krijg je. PreZero past je als een maatwerkpak of past je helemaal niet.

5. Wat is het coolste dat je doet als je niet werkt?

Familieman zijn. Ik ben getrouwd met Mariëlle, heb een zoon Jesper (16) en een dochter Elise (12). Ik heb reuma en daarvan geleerd wat voor mij de coolste dingen zijn. Als vader meegaan naar turnwedstrijden, rijden voor de uitwedstrijden in het voetbal, en samen met een vriend een biertje of wijntje pakken.

Nog meer '5 vragen aan...'