Vakantieperiode

Vanwege drukte reageren wij momenteel minder snel per telefoon en e-mail dan u van ons gewend bent. Excuses voor het ongemak. Wist u dat u via www.mijnprezero.nl ook zelf uw afvalzaken kunt regelen?

5 vragen aan Cobie Keulen

Met onze nieuwe '5 vragen aan' column, maak je kennis met onze medewerkers en krijg je een kijkje achter de schermen bij PreZero. We stellen je deze keer voor aan Cobie Keulen, Teamleider Operations. Deze column is onderdeel van het internationale '5 questions to' format waarmee we je voorstellen aan onze #PreZeroHeroes over de hele wereld.
Cobie Keulen, Teamleider Operations
1. Wie ben je en wat doe je bij PreZero?

Ik ben Cobie Keulen en ik werk ruim 9 jaar bij PreZero. De laatste 5 jaar als Teamleider Operations.

2. Op welke locatie werk je?

Leeuwarden en Heerenveen in het prachtige Friesland.

3. Hoe ziet voor jou een typische werkdag er uit?

Een typische werkdag is er niet. Dat is het mooiste aan ons werk! De ene dag ligt de nadruk op personeelsplanning en de andere op het materieel of op de sorteerpercentages in de hal. Naast mijn werk als teamleider zit ik in de projectgroep voor duurzame inzetbaarheid. Ook maak ik deel uit van de projectgroep die het loonadministratieproces wil vereenvoudigen. Superveel afwisseling dus! Maar mijn doel is altijd hetzelfde: alles zo goed mogelijk georganiseerd krijgen, zodat iedereen prettig zijn werk kan doen. We willen uit alles het beste halen; letterlijk uit het afval en figuurlijk uit de mensen.

4. Wat is zo speciaal aan PreZero?

De vooruitstrevende rol én positie in afvalhergebruik en het vinden van duurzame oplossingen. Echt trots ben ik op ons team chauffeurs, kraanmachinisten en verkopers in het noorden. Niet gauw is iets te veel om elkaar en onze klanten te helpen. De noordelijke nuchterheid helpt goed daarbij!

5. Wat is het coolste dat je doet als je niet werkt?

Het “koelste” wat ik doe, is wijn koud zetten om met mijn man of vriendinnen gezellige avonden door te brengen in het weekend 😉. Mijn man en ik hebben 4 kinderen van 11, 5, 2 en 1 jaar. Je snapt dat wij het gezellig druk hebben thuis!

Nog meer '5 vragen aan...'