Vakantieperiode

Vanwege drukte reageren wij momenteel minder snel per telefoon en e-mail dan u van ons gewend bent. Excuses voor het ongemak. Wist u dat u via www.mijnprezero.nl ook zelf uw afvalzaken kunt regelen?

5 vragen aan Rens Beelen

Met onze nieuwe '5 vragen aan' column, maak je kennis met onze medewerkers en krijg je een kijkje achter de schermen bij PreZero. We stellen je deze keer voor aan Rens Beelen, Manager Engineering & Innovatie. Deze column is onderdeel van het internationale '5 questions to' format waarmee we je voorstellen aan onze #PreZeroHeroes over de hele wereld.
Rens Beelen
1. Wie ben je en wat doe je bij PreZero?

Ik ben Rens Beelen (32) en mijn functie is Manager Engineering & Innovatie. Ik werk nu ruim een halfjaar voor PreZero.

2. Op welke locatie werk je?

Mij kun je echt op elke processinglocatie tegenkomen. Maar ik werk ook thuis en soms vanuit Arnhem.

3. Hoe ziet voor jou een typische werkdag er uit?

Vooral omdat ik op meerdere locaties werk, ziet elke dag er anders uit. Soms zit ik thuis om documenten door te nemen of na te denken over de onderhoudsstructuur die we aan het bouwen zijn. Dan overleg ik vaak via een videoverbinding. Bijvoorbeeld met andere afdelingen om een en ander af te stemmen. Zo kijk ik met de collega’s van C&O naar de manier waarop ze KPI’s rapporteren. We kunnen namelijk een hoop van elkaar leren. Maar graag bezoek ik de collega’s op locatie. Hier vindt toch het ‘echte werk’ plaats. Ik krijg er ook energie van als ik onze mooie installaties zie draaien of als ik met de mensen spreek die deze bedienen.

4. Wat is zo speciaal aan PreZero?

PreZero is voor mij een organisatie waarin van alles mogelijk is. En waarin iedereen veel ambitie heeft om samen te bouwen aan een mooie toekomst voor zowel het bedrijf als de wereld.

5. Wat is het coolste dat je doet als je niet werkt?

Dat is skiën. Ik vind weinig mooier dan een wintersportvakantie. Met familie of vrienden door een dik pak sneeuw naar beneden glijden, is voor mij écht genieten. Lekker buiten sportief bezig zijn, daar kan ik veel plezier aan beleven.

Nog meer '5 vragen aan...'