Telefonische bereikbaarheid

Let op, onze telefonische bereikbaarheid is gewijzigd, wij zijn telefonisch bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 07:30 tot 17:00 uur. Wist u dat u 24 uur per dag gebruik kunt maken van de Mijn PreZero portal. Ga hiervoor naar mijnprezero.nl.

5 vragen aan Wilco Ledderhof

Met onze '5 vragen aan' column, maak je kennis met onze medewerkers en krijg je een kijkje achter de schermen bij PreZero. We stellen je deze keer voor aan Wilco Ledderhof, Manager Smart Collection. Deze column is onderdeel van het internationale '5 questions to' format waarmee we je voorstellen aan onze #PreZeroHeroes over de hele wereld.
Wilco Ledderhof
1. Wie ben je en wat doe je bij PreZero?

Ik ben Wilco Ledderhof (37) en werk 16 jaar bij PreZero! Ik ben begonnen op de planning in Duiven en werk nu als Manager Smart Collection.

2. Op welke locatie werk je?

Ik zit voornamelijk in Arnhem, maar ook in Alphen aan den Rijn. Of andere locaties waar projecten eventueel plaatsvinden.

3. Hoe ziet voor jou een typische werkdag er uit?

Dat is elke dag weer anders. Ik ben vaak in Arnhem waar ik met mijn team werk aan nieuwe manieren van afval inzamelen. We werken bijvoorbeeld aan Green Collective, Fijnmazige en Dynamische Inzameling (sensoren in containers) en alle uitdagingen intern en extern die hierbij komen kijken.

Mijn werk kan erg uiteenlopen. Van een gebiedselectie voor een nieuwe stad binnen Green Collective, tot waar en met hoeveel kracht een bout moet worden vastgedraaid in een ondergrondse container voor een sensor.

4. Wat is zo speciaal aan PreZero?

De diversiteit van de werkzaamheden en ontwikkelingen binnen PreZero zijn mooi om te zien en fijn om aan mee te mogen werken. Daar komt bij dat we vanuit Smart Collection actief mogen meedenken en werken aan nieuwe oplossingen. Waarmee we als PreZero kunnen laten zien dat we het verschil kunnen maken voor onze klanten. 

5. Wat is het coolste dat je doet als je niet werkt?

Met mijn partner Caroline heb ik twee kleine jongens Arthur (3) en Edward (1) wat super leuk is. Ook train ik voor een triatlon die ik hopelijk binnenkort ga doen! Samen met mijn broertje ga ik in ieder geval de Alpe d’Huzes en Mont Ventoux op fietsen in september! Voor de rest sta ik graag achter de BBQ als het weer het toe laat!

Nog meer '5 vragen aan...'