Vakantieperiode

Vanwege drukte reageren wij momenteel minder snel per telefoon en e-mail dan u van ons gewend bent. Excuses voor het ongemak. Wist u dat u via www.mijnprezero.nl ook zelf uw afvalzaken kunt regelen?

chauffeurs bij PreZero

Dit zijn wij

PreZero-collega’s zijn bevlogen mensen met een drive, een passie. We zijn niet alleen bevlogen in wat we doen bij PreZero, maar ook in onze vrije tijd. We doen dingen vol enthousiasme en vertellen elkaar daar graag over. Hoe ons weekend was? De een heeft zijn of haar favoriete voetbalclub aangemoedigd, de ander zat in een tentje langs de waterkant vissen te vangen en weer iemand anders heeft een gezellig familieweekend gehad. Je ziet het, die drive die ons bindt, neemt veel verschillende vormen aan.

Sfeer

Bij PreZero heb je de tijd voor je hobby’s. Niet alleen na werk, soms ook tijdens. Zo organiseren we elk jaar een ‘PreZero Cup’. Of je nou topfit of vooral supporter bent; iedereen strijdt fanatiek mee om de wisselbeker. Daarnaast hebben we teambarbecues in de zomer, Sinterklaasfeesten in de winter, verschillende familiedagen en trappen we het jaar af met een nieuwjaarsborrel.
Natuurlijk moet er ook gewerkt worden, dat doen we in een informele sfeer. Iedereen, welke functie je ook bekleedt, wordt aangesproken met je en jij. We nemen nieuwe collega’s bij de hand met een welkomstdag en een inwerkprogramma. En vier keer per jaar komt het Zo PreZero magazine uit, vol nieuws over de organisatie én persoonlijke verhalen van en over collega’s. We voelen ons verbonden met elkaar. Ondanks dat we op 55 verschillende locaties werkzaam zijn.

collega's PreZero

Waarden

Binnen heel PreZero hebben we dezelfde waarden: verbonden, gestructureerd, respectvol, proactief en pragmatisch. Deze waarden zijn de kern van onze identiteit. Dankzij deze waarden hebben we een goede samenwerking met collega's en klanten en een fijne sfeer binnen onze teams. Ze geven ons houvast bij onverwachte situaties en helpen ons PreZero beter te leren kennen.

Toegevoegde waarde

Jij en jouw werk doen ertoe. Daarom staan we open voor elkaars input en suggesties en maken we carrières nog net een stukje mooier met verschillende voordelen. Zoals korting op een fitness-abonnement, een fietsplan, korting op devices of (anonieme) hulp van een budgetcoach. Het is mogelijk om zorg- of ouderschapsverlof op te nemen en – als je functie dat toelaat – deels vanuit huis te werken. Jubilea worden gevierd, kerstpakketten uitgedeeld en dankzij onze Learning & Development-afdeling is er voldoende trainingsaanbod. Natuurlijk is ook je pensioen geregeld, we werken tenslotte samen aan een duurzame toekomst.

Dit zijn wij ook