Vakantieperiode

Vanwege drukte reageren wij momenteel minder snel per telefoon en e-mail dan u van ons gewend bent. Excuses voor het ongemak. Wist u dat u via www.mijnprezero.nl ook zelf uw afvalzaken kunt regelen?

Cup2Paper

Maak kennis

Drink een kop koffie met ons

Wil je kennismaken met iemand van PreZero? Dat kan! Vul je gegevens in en wij maken een match op basis van je woonplaats. Geef aan wat jouw interesses zijn, dan kunnen we de match ook op inhoud maken.
Erwin Rieff PreZero Nederland

Liever eerst een vrijblijvend en oriënterend gesprek voeren waarin je onze organisatie beter leert kennen? Dat kan! Drink bijvoorbeeld een kopje koffie met Manon Mooren debiteurenbeheerder, Eric Fischer vestigingsmanager of met Erwin Rieff key account manager. Dat kan gewoon overdag doordeweeks, bij ons op een vestiging of juist in een koffietentje bij jou in de buurt.

Ons netwerk van ‘koffiedrinkers’ is verspreid over Nederland en staat klaar om na jouw aanmelding een afspraak met je te maken voor een kop koffie (thee mag natuurlijk ook!). Zodat jij vrijblijvend ons bedrijf beter kan leren kennen.

Vul hieronder je gegevens in en wij maken een match op basis van jouw woonplaats. Als je nog wat informatie achterlaat over je interesse of achtergrond dan maken we de match ook op inhoud.

Koffiedrinken