Telefonische bereikbaarheid

Let op, onze telefonische bereikbaarheid is gewijzigd, wij zijn telefonisch bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 07:30 tot 17:00 uur. Wist u dat u 24 uur per dag gebruik kunt maken van de Mijn PreZero portal. Ga hiervoor naar mijnprezero.nl.

Stages bij PreZero

Stages

Of je nu een MBO-, HBO-, of WO-opleiding volgt, bij PreZero is het mogelijk om een stage te lopen. Je kunt met alle mogelijke opleidingen terecht, zoals techniek, sales, finance, administratie, bedrijfskunde, rechten, marketing of communicatie. De duur van de stage kan verschillen en hangt ook af van jouw behoeften of die van je opleiding. Ook niet onbelangrijk: je krijgt een stagevergoeding van € 620 bruto bij een fulltime stage (en natuurlijk goede begeleiding).
Stages bij PreZero

HBO/WO

We hebben ruimte voor zowel meewerkstages als afstudeerstages. Naast de invulling die wij aan een stage geven, is er ruimte voor eigen invulling en kan je met de stagebegeleider bespreken aan welke eisen je stage moet voldoen om deze te halen of te kunnen afstuderen. Zo stel je samen de (leer)doelen vast en creëren we dus een win-win situatie.

MBO

We bieden MBO stages aan voor verschillende studierichtingen, voor BOL-opleidingen en BBL-opleidingen. Via het SBB (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven) zijn we op veel locaties voor veel opleidingen gecertificeerd (erkend) en zijn we ook in staat erkenningen toe te voegen.

Stages bij PreZero

Na je stage

Is je stage bij PreZero goed bevallen en wil je na je studie blijven bijdragen aan een duurzame toekomst? Laat het dan weten aan je stagebegeleider, de HR Manager van jouw onderdeel of aan Recruitment. We hebben vaak leuke vacatures voor starters en denken graag met je mee.

Solliciteren?

Kijk bij onze vacatures voor de stagevacatures. Staat je vacature er niet bij? Dat wil niet zeggen dat er geen ruimte voor je is! Stuur je open sollicitatie naar Judith van der Hoek (Recruiter) via werkenbij.nl@prezero.com en we kijken graag naar de mogelijkheden.

Lees de ervaringen van onze stagiairs