Vakantieperiode

Vanwege drukte reageren wij momenteel minder snel per telefoon en e-mail dan u van ons gewend bent. Excuses voor het ongemak. Wist u dat u via www.mijnprezero.nl ook zelf uw afvalzaken kunt regelen?

PreZero vlaggen

PreZero Metaal

Op onze locatie aan de Kartonbaan 29 in Winschoten vindt de inzameling, sortering en bewerking van diverse soorten metalen plaats. De metalen worden nauwkeurig gesorteerd op basis van soort en kwaliteit, dit zorgt voor een zuivere metaalrecycling. Daarnaast ontzorgen wij bedrijven bij de demontage van oude machines en zijn wij sterk in de internationale handel van metaal.

Metaalrecycling in Winschoten

Maar liefst 95% van het metaal wordt ingezet voor de recycling, daarom is metaal van zekere waarde. In veel gevallen ontvangt u een vergoeding voor het gescheiden inzamelen van deze waardevolle grondstof.

Metaal

Zo recyclen we metaal

1. Gescheiden inzameling van metalen op basis van soort en kwaliteit om een zuivere metaalrecycling te realiseren. De gescheiden inzameling kan door uzelf of door PreZero Metaal verzorgd worden.
2. Sortering en bewerking van de ferro- en non-ferro-metaalsoorten, zoals oud ijzer, koper, aluminium en RVS.
3. Na het acceptatie- en bewerkingsproces leveren wij deze maximaal gescheidde metalen aan de internationale metaalindustrie, waar ze hun weg vervolgen in de circulaire economie.
4. De metalen worden gezuiverd en gesmolten om in te zetten als grondstof voor nieuwe producten. Het proces van recycling is voor deze materialen vrijwel oneindig.

PreZero Winschoten dé afvalinzamelaar van Groningen

Wij zijn de afvalinzamelaar voor bedrijfsafval in de provincie Groningen. In gemeenten zoals Oldambt, Delfzijl, Pekela, Westerwolde, Stadskanaal, Veendam, Appingedam, Midden-Groningen, Borger-Odoorn, Loppersum en Aa en Hunze kunnen wij de inzameling van bedrijfsafval verzorgen. Rondom Metaal zamelen wij ook afval in van plaatsen zoals Heiligerlee, Blauwestad, Blijham, Oude Pekela, Westerlee, Wedde, Midwolda, Oostwold, Beerta en Scheemda. Onze chauffeurs rijden dagelijks uit door de hele provincie Groningen. Zo is er altijd een snelle en goede oplossing voor al uw afval de buurt. Wilt u meer weten over de inzameling van bedrijfsafval in regio Winschoten? Neem gerust contact met ons op.

Huishoudelijk afval in Winschoten

Heeft u vragen over de inzameling van uw huishoudelijk afval in de omgeving van Winschoten? Op de website van uw gemeente kunt u meer informatie vinden over de partij die in Winschoten het huishoudelijk afval inzamelt.

Over PreZero

Wij zijn PreZero. Een nieuwe naam in Nederland. Toch zijn we er al jaren actief, net als in het buitenland. We halen afval op en maken er nieuwe grondstoffen van. Wij zorgen dat er steeds meer wordt hergebruikt van wat we met z’n allen weggooien. Zo maken we de weg vrij voor een samenleving die minder grondstoffen nodig heeft. En meer circulair wordt. We doen er alles aan om iedereen te laten zien dat gebruik en hergebruik voorgoed veranderd kunnen worden. Door actief mee te denken over vraagstukken op het gebied van duurzaamheid en recycling. Landelijk, maar ook lokaal. Zo hebben we met gemeentes, bedrijven, ziekenhuizen en scholen al vele duurzame oplossingen ontwikkeld. En adviseren we een groeiend aantal organisaties over hergebruik, recycling en het sparen van grondstoffen. Daar zijn we trots op. Wilt u meer weten over het inzamelen van bedrijfsafval in regio Winschoten, neem gerust contact met ons op.