PreZero vlaggen

PreZero Metaal

PreZero Metaal

Bij PreZero Metaal vindt de inzameling, sortering en bewerking van diverse soorten metalen plaats. De metalen worden nauwkeurig gesorteerd op basis van soort en kwaliteit, dit zorgt voor een zuivere metaalrecycling. Daarnaast ontzorgen wij bedrijven bij de demontage van oude machines en zijn wij sterk in de internationale handel van metaal.

Metaal

Metaalrecycling

Maar liefst 95% van het metaal wordt ingezet voor de recycling, daarom is metaal van zekere waarde. In veel gevallen ontvangt u een vergoeding voor het gescheiden inzamelen van deze waardevolle grondstof.

Zo recyclen we metaal

1. Gescheiden inzameling van metalen op basis van soort en kwaliteit om een zuivere metaalrecycling te realiseren. De gescheiden inzameling kan door uzelf of door PreZero Metaal verzorgd worden.
2. Sortering en bewerking van de ferro- en non-ferro-metaalsoorten, zoals oud ijzer, koper, aluminium en RVS.
3. Na het acceptatie- en bewerkingsproces leveren wij deze maximaal gescheidde metalen aan de internationale metaalindustrie, waar ze hun weg vervolgen in de circulaire economie.
4. De metalen worden gezuiverd en gesmolten om in te zetten als grondstof voor nieuwe producten. Het proces van recycling is voor deze materialen vrijwel oneindig.