Bent u bezig met duurzaam ondernemen? Denk bij de verduurzaming van uw bedrijfsprocessen ook aan eentje dat bij elk bedrijf terugkomt: het koffiedrinkproces! Dit kost dagelijks grote hoeveelheden wegwerpbekers. Of afwasmiddel en water. Dat kan ook anders.

 

Duurzame beker en lekkere koffie

In samenwerking met Bioodi heeft PreZero Cup2paper ontwikkeld: de duurzaamste wegwerpbeker. Kartonnen bekers mét een milieuvriendelijke coating, waardoor ze na gebruik met de bijbehorende inzameldisplay bij het papier- en kartonafval kunnen. Met het unieke totaalconcept is grote milieuwinst een kleine moeite.

Hoe hoog we duurzaamheid ook in het vaandel hebben: de smaak staat bij Cup2paper voorop. Want u en uw medewerkers willen immers genieten van een lekkere kop koffie of thee! Dat blijft ook zo. Want de bekers van Cup2paper hebben geen enkele invloed op de smaak.

Cup2paper is de duurzaamste totaaloplossing voor de afvalstroom van koffiebekers. De bekers worden volledig gerecycleerd en zijn 100% CO2-neutraal gemaakt.

Hoe het werkt?

Eigen bedrukking

Op de voorzijde van de bekers prijkt standaard het logo van Cup2paper. Daarmee laat u medewerkers en bezoekers zien dat uw bedrijf ernstig met duurzaamheid bezig is. U kunt de bekers op de voorzijde te laten bedrukken met uw bedrijfslogo, zodat ze passen in uw huisstijl. De achterzijde van de beker blijft altijd hetzelfde. Dit om het hergebruik te stimuleren. Uiteraard kan de kleur wel naar wens veranderen.

Efficiënte inzameling

De bekers kunnen na gebruik met de bijbehorende inzameldisplay in het papier- en kartonafval, en worden door PreZero gerecycleerd. Als specialist in duurzaam afvalmanagement zorgt PreZero op professionele wijze voor inzameling, transport en recyclage. In overleg met u kijkt PreZero met welke frequentie dit moet gebeuren. U hebt er geen omkijken naar!

Onze experts staan voor u klaar