Vakantieperiode

Vanwege drukte reageren wij momenteel minder snel per telefoon en e-mail dan u van ons gewend bent. Excuses voor het ongemak. Wist u dat u via www.mijnprezero.nl ook zelf uw afvalzaken kunt regelen?

Circulair ondernemen

Circulair ondernemen

Aandachtsgebied bij duurzaamheid

Minder materiaalinkoop en minder afval heeft milieuvoordelen én levert u onderaan de streep flink wat op. Want voor de organisatie betekent deze circulaire manier van werken een kostenpost minder. Ga dus Zero voor de Zaak.
quickscan

Word een koploper, onderneem circulair

100% voor nul verspilling, dat is de mindset van een organisatie die circulair onderneemt. Kennis van materiaalgebruik en effectief afvalmanagement zijn daar onlosmakelijk mee verbonden. Slim inkopen, afval scheiden aan de bron en die vrijgekomen reststromen nieuw leven inblazen. Dat is in een notendop hoe ook uw organisatie circulair kan ondernemen. Word de voorloper in uw branche, samen met de zero waste-specialisten van PreZero. Ontdek waar uw organisatie nu staat met de Quickscan.

Tools voor circulair ondernemen

Zero waste specialist

Krijg hulp van zero waste-specialisten

Helemaal geen verspilling, dat is wat u met Zero voor de Zaak bereikt. Gelukkig staat u niet alleen voor deze uitdaging. De zero waste-specialisten van PreZero gaan voor nul verspilling. Zij weten alles over afval uit uw branche. Het startpunt is de Quickscan waarmee we in kaart brengen waar u nu staat. Samen kijken we welke stappen u vandaag én morgen kunt zetten en bepalen wij de ideale weg voor uw organisatie. Zo gaan we met elkaar naar zero waste, want verandering komt van binnenuit.

Onze experts staan voor u klaar