Telefonische bereikbaarheid

Let op, onze telefonische bereikbaarheid is gewijzigd, wij zijn telefonisch bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 07:30 tot 17:00 uur. Wist u dat u 24 uur per dag gebruik kunt maken van de Mijn PreZero portal. Ga hiervoor naar mijnprezero.nl.

'Blij met elkaars hulp'

Maurice Pisters en Jos Wijsters over teamwerk
Ze legden dezelfde route af, Maurice Pisters en Jos Weijsters  Ze begonnen als jonkies bij de locatie in Maastricht, stapten allebei in de tankwagen en inmiddels werken ze alweer vijftien jaar samen bij de afdeling planning. Ze vullen elkaar perfect aan. De een vanuit de theorie, de ander vanuit de praktijk.
We hebben geen negen-tot-vijfmentaliteit

“We begonnen allebei ruim 30 jaar geleden bij het bedrijf. Toen al waren we heel blij met de samenwerking en elkaars hulp. Na een aantal jaren als chauffeur te hebben gewerkt, zitten we nu al een tijd samen op kantoor. Het raakvlak zit 'm vooral op het onderwerp gevaarlijke stoffen. Jos is veiligheidsadviseur. Het mooie is dat hij de regels exact  kent en die ook naleeft. Hij is van de theorie, ik van de praktijk. We hebben allebei geen negen-tot-vijfmentaliteit en vinden het belangrijk om elkaar te helpen als dat nodig is. Dat we al lang samenwerken, zorgt ervoor dat we heel goed met elkaar kunnen sparren. Dat betekent ook dat we wel eens van mening verschillen, maar dat maakt niet uit. Sterker nog, het maakt ons juist een goed team."

Maurice Pisters
Afdeling Planning

We hebben allebei veel binding met het bedrijf

“We vullen elkaar perfect aan. Wat de een niet weet, weet de ander. Als we een vracht controleren, ziet Maurice iets wat ik niet gezien heb, of andersom. Maurice is altijd op zoek naar oplossingen, hoe dingen anders kunnen. Zelf ben ik meer van de theorie en vind het leuk om dingen uit te spitten. Discussies voeren houdt ons scherp. En daarna gaan we net zo fijn weer door met de dagelijkse praktijk. Wat ik ook prettig vind is dat we interesse hebben in wat de ander bezighoudt buiten het werk. In onze pauze maken we vaak een wandeling en hebben het dan juist niet over het werk, maar over de F1 race bijvoorbeeld.    
Ik vind het mooi dat we allebei veel binding met het bedrijf hebben. Voor Maurice is dit zijn eerste werkplek, voor mij de tweede. Zoals ik er nu insta, ook de laatste. Ik werk hier met veel plezier."

Jos Weijsters
Afdeling Planning

Nog meer teamwerk