Telefonische bereikbaarheid

Let op, onze telefonische bereikbaarheid is gewijzigd, wij zijn telefonisch bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 07:30 tot 17:00 uur. Wist u dat u 24 uur per dag gebruik kunt maken van de Mijn PreZero portal. Ga hiervoor naar mijnprezero.nl.

PreZero bouwt in een snel tempo de meest moderne fabrieken en installaties om diverse afvalstromen te recyclen naar hoogwaardige grondstoffen. Je kunt je voorstellen hoeveel innovatie daarvoor nodig is. Daarom werken we met de nieuwste technologie en de slimste technici.
Projectmanagers PreZero

We hebben alles, behalve jou

Dus ben je van harte welkom om met ons mee te doen. Lees hieronder meer over de functies op kantoor.

(Senior) Technisch Projectmanager

Projectverantwoordelijk voor de modernste recyclingtechnieken en innovaties. De projecten kunnen variëren in omvang en aard, maar liggen op het gebied van business development, modificaties van bestaande installaties en greenfield nieuwbouw projecten. De projectgrootte voor een senior project manager gaat tot € 100 miljoen. Je bent van begin tot eind verantwoordelijk voor het project, die mogelijk een doorlooptijd kent van meerdere jaren. De projecten beslaan het complete project spectrum met daarbij een sterke focus op feasibility, engineering en daarna construction en commissioning van de installatie. De projectmanager blijft ook na oplevering betrokken bij optimalisaties en modificaties.

(Senior) Technisch Projectmanager

Door een goede uitvoering van jouw projecten kunnen we ons afval steeds beter verwerken tot nieuwe grondstoffen en worden we stap voor stap meer circulair. Werken als project engineer bij PreZero betekent dat je vanaf de haalbaarheidsstudie tot de sleuteloverdracht bij de meest innovatieve projecten betrokken bent. Doordat de technische ontwikkeling in onze branche enorm snel gaat, zal geen project het zelfde zijn en moet je jezelf steeds opnieuw uitvinden.

Overige functies

Er zijn nog meer functies te bekleden, denk aan Proces- en Maintenance Engineer, Productieleider of Site Manager.