Vakantieperiode

Vanwege drukte reageren wij momenteel minder snel per telefoon en e-mail dan u van ons gewend bent. Excuses voor het ongemak. Wist u dat u via www.mijnprezero.nl ook zelf uw afvalzaken kunt regelen?

medewerker klantenservice

Werken bij Customer Care

De Klantenservice, Customer Service, Customer Support of zoals wij het noemen: Customer Care. Een druk knooppunt waar in- en uitgaande informatiestromen samenkomen. Met onze collega’s als spin in het web die alles in goede banen leiden. Via de chat, telefoon en mail, naar collega’s op de Planning, Verkoop Binnendienst of Material Resource Management om vervolgens weer met antwoord terug te komen bij de originele vraag, opmerking of klacht. Hier wordt op-en-top samengewerkt.
Snelheid, vriendelijkheid en geduld: de kernwaarden van onze Customer Care-collega’s. Het is een afdeling vol energie en dynamiek. Saai is het nooit!
Dit zijn wij

Stap ook in bij PreZero!

Onze afdeling Customer Care zit op vijf locaties: Amsterdam, Rotterdam, Helmond, Duiven en Scheemda. In totaal werken er zo’n 90 collega’s. Niet elke dag op locatie, thuiswerken is ook mogelijk.

Er is natuurlijk ook ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Zo heb je onbeperkt toegang tot 1000 online trainingen, krijg je 27,5 vakantiedagen, zijn er collectieve regelingen zoals bedrijfsfitness en een zorgverzekering en krijg je korting op een device en budget voor het inrichten van je thuiswerkplek.

Heb jij een flinke bak energie die je kwijt wil in een baan, waarvan je ook veel energie terugkrijgt?
Door het fijne contact met leuke collega’s op de afdeling en aan de telefoon en die verdiende kick als je weer een klant hebt geholpen, stap je na een geslaagde dag vol energie in de auto naar huis. Klaar voor een avondje met het gezin, op de sportclub of in de natuur.  

Wij zijn mensen met een drive, niet alleen in ons werk, maar ook in ons privéleven. Bijvoorbeeld als enthousiaste voetbalvader, fanatieke marathonloopster, sleutelaar, mountainbiker, verhalenverteller of thuiskok. Bij PreZero krijg je alle ruimte en voorwaarden voor een mooie carrière en een prettig leven. Zodat we samen de wereld écht veranderen.

Trommelaar Arnold

Kijk wat onze collega's naast PreZero doen

Bijzonder werk vraagt om bevlogen mensen. Onze collega’s kunnen in hun privéleven ook hun drive kwijt.
Die verhalen delen wij graag.

Kom bij PreZero

Voor onze ambitie hebben we bevlogen mensen nodig die verder denken. Mensen die het dóen. Daar krijg je bij PreZero alle ruimte voor, in allerlei expertises: van chauffeurs tot technici, van accountmanagers tot teamleiders en van datamanagers tot verpakkingsadviseurs. Er is altijd een baan die bij jou past.

Of vul het contactformulier in

Via onderstaande button kan je ook je contactgegevens achterlaten en dan bellen wij je terug!

Andere werkvelden

Value '7251,4014,7301,7249,7404' for attribute 'cards' in block 'Cards' is invalid: Please select a content of type: PZ Card or PZ Contact