Vakantieperiode

Vanwege drukte reageren wij momenteel minder snel per telefoon en e-mail dan u van ons gewend bent. Excuses voor het ongemak. Wist u dat u via www.mijnprezero.nl ook zelf uw afvalzaken kunt regelen?

'We denken altijd met elkaar mee'

Maurits Assen en Roy Aaldering
Van de aanvraag van de klant tot het opstellen van de factuur, Maurits Assen en Roy Aaldering beheren samen het complete proces van productvernietiging. Bijvoorbeeld bij in beslag genomen goederen door de douane. De een kan moeiteloos voor de ander inspringen.
Roy houdt me scherp met vragen

“Als er een aanvraag binnenkomt van een klant, bekijken we eerst wie deze oppakt. Roy en ik overleggen veel, maar we werken afzonderlijk aan een opdracht. Het voordeel is dat als een van ons ziek is of een vrije dag heeft, de ander precies weet wat hij moet doen. We hebben dagelijks contact met elkaar via Teams, Whatsapp of telefoon. Ook in het weekend, maar dan hebben we het over voetbal. Omdat ik hier ruim zes jaar werk kan ik Roy helpen bij vragen. Tegelijkertijd houdt hij me scherp met de vragen die hij stelt. Waarom doen we iets zoals we het doen? Kan dat niet makkelijker? Het mooie van Roy is zijn onbevangenheid. Hij gaat gewoon aan de slag. Dat geeft me energie. Samen leveren we maatwerk en zijn we een sterk team.”

Maurits Assen
Binnendienst productvernietiging Duiven

Maurits heeft altijd een oplossing

“Toen ik hier bijna twee jaar geleden kwam werken, voelde ik meteen een klik met Maurits. Omdat we hier met z’n tweeën werken, is dat erg belangrijk. Waar dat in zit? We hebben het naast het werk ook veel over wat ons verder bezighoudt, zoals sport, gamen, onze relaties en mijn nieuwe huis. Maurits is een rustige collega met wie ik kan lachen. Hij weet veel en heeft altijd een oplossing. Ik kan veel van hem leren. Inmiddels kan ik het werk grotendeels zelfstandig uitvoeren, maar nog steeds heb ik zijn hulp af en toe nodig. Bij het uitgebreide computersysteem waarmee we werken bijvoorbeeld.. We denken ook met elkaar mee. Zoals over de vraag hoe we goederen zo duurzaam mogelijk kunnen inzamelen. Zo houden we elkaar ook scherp. Onenigheid hebben we nog nooit gehad. Als dat zou voorkomen, lossen we dat zeker weten makkelijk op.”

Roy Aaldering
Binnendienst productvernietiging Duiven

Nog meer teamwerk