Telefonische bereikbaarheid

Let op, onze telefonische bereikbaarheid is gewijzigd, wij zijn telefonisch bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 07:30 tot 17:00 uur. Wist u dat u 24 uur per dag gebruik kunt maken van de Mijn PreZero portal. Ga hiervoor naar mijnprezero.nl.

'We moeten het samen doen'

Jeroen Anker en Jeremy de Ruiter
De een stroopt het liefst meteen de mouwen op, de ander maakt eerst een plan. De een wilde zich ontwikkelen, de ander gaf hem die kans. Rayonmanager Jeroen Anker zag al snel de potentie van teamleider Jeremy de Ruiter.
Ik herkende in Jeremy veel van mezelf

“Toen Jeremy solliciteerde op de vacature wilde ik hem een kans geven. Ik herkende in Jeremy veel van mezelf: hij is praktisch ingesteld en heeft een hands-on mentaliteit. Niet lullen maar poetsen. Als snel groeide hij door naar teamleider, terwijl hij eigenlijk nog bezig was met zijn opleiding. Hij heeft een natuurlijke manier van leiden. Zelf leer ik ook van hem. Gaat het over vrachtwagen of routes, dan ben ik de luisterende partij. Andersom coach ik hem op de zakelijke kanten van teamleider zijn. Hoewel ik hiërarchisch boven hem sta, werkt dat in de praktijk niet niet zo. We moeten het uiteindelijk samen doen.”

Jeroen Anker
Rayonmanager Zuidwest

Voor mij is Jeroen een vraagbaak

“Mijn vader zat in het transport, als vanzelfsprekend kwam ik daar ook terecht. Ruim acht jaar werkte ik als chauffeur bij PreZero. Maar ik wilde me verder ontwikkelen en begon met het traject ‘Teamleider in opleiding’. Het toeval wilde dat de teamleider aan wie ik gekoppeld was, tijdens dat traject stopte. Plots was ik de teamleider. Jeroen speelde hier een grote rol in, hij had vertrouwen in mij. Voor mij is hij de vraagbaak, via hem heb ik de organisatie leren kennen. Hij heeft altijd tijd voor mij. Als chauffeur was ik op mezelf aangewezen, nu is het contact met anderen belangrijk. Van hem heb ik geleerd om verbinding te zoeken. Jeroen is degene die plannen maakt, ik ben iemand die de mouwen opstroopt. Een mooie combinatie.”

Jeremy de Ruiter
Teamleider Operations Rotterdam

Nog meer teamwerk