Telefonische bereikbaarheid

Let op, onze telefonische bereikbaarheid is gewijzigd, wij zijn telefonisch bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 07:30 tot 17:00 uur. Wist u dat u 24 uur per dag gebruik kunt maken van de Mijn PreZero portal. Ga hiervoor naar mijnprezero.nl.

'We zijn collega's in goede en slechte tijden'

Jan Zuidema en Wim Veldhuis
De een weet alles over techniek, de ander is een kei in organiseren. De een houdt van Ajax, de ander van Feyenoord. In twintig jaar tijd hebben ze nog nooit ruzie gehad. Samen zorgen Wim Veldhuis en Jan Zuidema ervoor dat de bouw- en sloopinstallatie in Groningen er altijd spic en span bij staat.
Ik vertrouw Wim blindelings

“Wim is verantwoordelijk voor de installatie, maar hij is ook betrokken bij innovaties. Soms staan we voor een uitdaging als het gaat om budget en/of planning. Daar komen we dan altijd samen uit. Nu we al zo lang samenwerken, kennen we elkaar door en door. Ik heb aan een woord genoeg, of sterker, alleen zijn lichaamstaal is vaak al voldoende. Wim is eerlijk en oprecht, en staat altijd klaar als je hem nodig hebt. Hoewel ik officieel eindverantwoordelijk ben, vertrouw ik hem blindelings.
We zijn collega’s in goede en slechte tijden.”

Jan Zuidema
Sitemanager Groningen

Ik heb de technische kennis, Jan de organisatorische. Dat werkt heel goed

“Op onze locatie ben ik verantwoordelijk voor het onderhoud en alle technische zaken. Als ik zie dat er iets niet goed gaat met de bouw- en sloopinstallatie, adviseer ik Jan wat er moet gebeuren. Hoewel hij eindverantwoordelijk is, kijken we sámen hoe we het onderhoud het beste kunnen uitvoeren. Ik heb de technische kennis, hij de organisatorische. Dat werkt heel goed. We staan open voor elkaars argumenten en hebben in ruim twintig jaar nog nooit een probleem gehad.”

Wim Veldhuis
Proces- and Maintenance Engineer

Nog meer teamwerk