partners schudden hand

Advies

Bij PreZero doen we er alles aan om zoveel mogelijk kringlopen te sluiten. We inspireren mensen om afval goed in te zamelen. En we adviseren bedrijven over hergebruik, recycling en het tegengaan van verspilling. Zo werken we samen aan een duurzaam morgen.

 

Lopende mensen in kantoorgebouw

De stip op de horizon is duidelijk: een duurzame toekomst

Laten we eerlijk zijn: de houdbaarheidsdatum van eindeloos consumeren en weggooien is verstreken. Dat zien wij, dat ziet u en ook uw klanten, de overheid en brancheorganisaties zien dat. Gelukkig maar. Want samen kunnen we veranderen. We gaan naar een toekomst waarin we materialen meer op waarde schatten. Waarin we ze niet langer verspillen, maar juist optimaal benutten. 

Goed nieuws: u kunt vandaag beginnen

Wij weten: 100% duurzaam omgaan met materialen is geen quickwin. Het is een lange termijn strategie. Maar als u wilt, kunt u wel vandaag beginnen. Het maakt niet uit of u net begint of al een eind onderweg bent. Samen kijken we welke stappen u vandaag én morgen kunt zetten en bepalen wij de ideale weg voor uw organisatie.

Uw eigen route naar een duurzaam morgen

Uw afval is materiaal voor iets nieuws. Dat willen we uw organisatie graag laten (in)zien. We gaan hiervoor samen op reis. Samen op weg naar een duurzaam morgen. Op uw weg ‘doorloopt’ u vier fasen. Zet u uw eerste stappen richting duurzame materiaalkeuzes? Dan komt u alle fasen onderweg tegen. Bent u al een tijd op weg? Dan kijken we samen met u vooruit én checken we of u onderweg al alle ‘bagage’ heeft meegenomen. Vervolgens bepalen we voor uw organisatie de ideale route naar een duurzaam morgen, vastgelegd in een duidelijke roadmap.

quickscan

Kijk waar u nu staat

Duurzaam materiaal- en afvalmanagement is geen quickwin. Maar u kunt wél vandaag beginnen. Of u al onderweg bent, of net de eerste stappen zet. Wij maken inzichtelijk waar u nu staat. We kijken bijvoorbeeld naar materiaalkeuzes, benchmarks, afvalstromen, partners, uw faciliteiten en logistiek. Op basis daarvan ontvangt u een overzicht van uw huidige situatie en kijken we samen naar mooie vervolgstappen.

Uitgelichte diensten

producten webshop Dit is niks nieuws

Dit is niks nieuws

Afval is waardevol. Het is een grondstof om nieuwe producten van te maken. Keer op keer. Zo heeft afval het eeuwige leven. Niks nieuws dus. Maar wel een heel mooie manier om circulariteit tastbaar te maken. Samen zorgen we ervoor dat afval zijn weg weer terugvindt in de vorm van allerlei gave producten. Zo maken we de cirkel rond.

Expo Circulair PreZero

Stap in de wereld van afval en circulariteit

Leer, ervaar en ontdek wat circulariteit écht is in de Expo Circulair. Een unieke expositie in een stijlvol ingerichte container bij u op locatie. Medewerkers kunnen er een kijkje nemen, een inspirerende film bekijken over circulariteit, een 3D-audiotour volgen of deelnemen aan een workshop. Alles om meer te leren over afval scheiden.

Meer weten over onze diensten?