Telefonische bereikbaarheid

Let op, onze telefonische bereikbaarheid is gewijzigd, wij zijn telefonisch bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 07:30 tot 17:00 uur. Wist u dat u 24 uur per dag gebruik kunt maken van de Mijn PreZero portal. Ga hiervoor naar mijnprezero.nl.

partners schudden hand

Advies

We helpen u graag op weg

Bij PreZero doen we er alles aan om zoveel mogelijk kringlopen te sluiten. We inspireren mensen om afval goed in te zamelen. En we adviseren bedrijven over hergebruik, recycling en het tegengaan van verspilling. Zo werken we samen aan een duurzaam morgen.
Lopende mensen in kantoorgebouw

De stip op de horizon is duidelijk: een duurzame toekomst

Laten we eerlijk zijn: de houdbaarheidsdatum van eindeloos consumeren en weggooien is verstreken. Dat zien wij, dat ziet u en ook uw klanten, de overheid en brancheorganisaties zien dat. Gelukkig maar. Want samen kunnen we veranderen. We gaan naar een toekomst waarin we materialen meer op waarde schatten. Waarin we ze niet langer verspillen, maar juist optimaal benutten.

Onze belofte aan u

Uw afvalmanagement is bij ons altijd goed geregeld. Dat beloven we. En dat niet alleen. Met slimme oplossingen en advies helpen we u te besparen en verduurzamen.

  • Wij voeren het inzamelen en verwerken van uw afval zo efficiënt mogelijk uit. Tegen de best mogelijke kosten met zo min mogelijk impact op het milieu.
  • U heeft geen omkijken naar uw afvalmanagement. Flexibele inzameling? Geen probleem. Daarnaast heeft u via Mijn PreZero uw gegevens altijd bij de hand.
  • Voor elke uitdaging hebben wij een oplossing. Zo innoveren wij continu om zoveel mogelijk kringlopen te kunnen sluiten.
quickscan

Kijk waar u nu staat

Duurzaam materiaal- en afvalmanagement is geen quickwin. Maar u kunt wél vandaag beginnen. Of u al onderweg bent, of net de eerste stappen zet. Wij maken inzichtelijk waar u nu staat. We kijken bijvoorbeeld naar materiaalkeuzes, afvalstromen, medewerkers, faciliteiten en logistieke aanpak. Op basis daarvan ontvangt u een overzicht van uw huidige situatie en kijken we samen naar concrete vervolgstappen.

Onze experts staan voor u klaar