Vakantieperiode

Vanwege drukte reageren wij momenteel minder snel per telefoon en e-mail dan u van ons gewend bent. Excuses voor het ongemak. Wist u dat u via www.mijnprezero.nl ook zelf uw afvalzaken kunt regelen?

Competenties

Competenties

Aandachtsgebied bij duurzaamheid

De juiste expertise en benodigde capaciteit zijn twee voorwaarden om zero waste structureel op de agenda te zetten. De zero waste-specialisten van PreZero ondersteunen u daarbij. Zo gaan we samen Zero voor de Zaak.  
quickscan

Structurele actie op zero waste

Het onderwerp speelt in veel organisaties: afval scheiden. Maar dit structureel op de agenda zetten en écht voor zero waste gaan, is een stap die om allerlei begrijpelijke redenen nog te vaak uitgesteld wordt. Wie gaat de kar trekken? Waar beginnen we? Hoe krijgen we onze mensen mee? Dat is precies waar de zero waste-specialisten van PreZero u bij gaan helpen. Zo staat niets meer in de weg om Zero voor de Zaak te gaan. Ontdek waar uw organisatie nu staat met de Quickscan.

Steun bij planning en uitvoering

PreZero klantbezoek

On site ondersteuning bij Fujifilm

Fujifilm heeft diverse afvalstromen, vaak ook in grote hoeveelheden, die op een specifieke wijze moeten worden verwerkt. De omvang en de complexiteit zorgen ervoor dat we vanuit PreZero een compleet team inzetten om deze klant te ondersteunen. Dit team bestaat o.a. uit de binnendienst en de medewerkers die namens PreZero werkzaam zijn op de werkvloer van Fujifilm. Er is echt sprake van teamwork samen met de klant.

Zero waste specialist

Krijg hulp van zero waste-specialisten

Helemaal geen verspilling, dat is wat u met Zero voor de Zaak bereikt. Gelukkig staat u niet alleen voor deze uitdaging. De zero waste-specialisten van PreZero gaan voor nul verspilling. Zij weten alles over afval uit uw branche. Het startpunt is de Quickscan waarmee we in kaart brengen waar u nu staat. Samen kijken we welke stappen u vandaag én morgen kunt zetten en bepalen wij de ideale weg voor uw organisatie. Zo gaan we met elkaar naar zero waste, want verandering komt van binnenuit.

Onze experts staan voor u klaar