Vakantieperiode

Vanwege drukte reageren wij momenteel minder snel per telefoon en e-mail dan u van ons gewend bent. Excuses voor het ongemak. Wist u dat u via www.mijnprezero.nl ook zelf uw afvalzaken kunt regelen?

Data en inzicht

Data en inzicht

Aandachtsgebied bij duurzaamheid

Met de hele organisatie werken aan zero waste, welke impact heeft dat? Goed nieuws: dat is prima te meten. Daardoor kunt u bijvoorbeeld ook de resultaten van verschillende afdelingen of locaties met elkaar vergelijken. Ga óók Zero voor de Zaak.
quickscan

Overzichtelijke rapportages voor sturing

Waar staat uw organisatie nu op de route naar zero waste? Breng het nulpunt in beeld en zet de resultaten van uw afvaldoelstellingen daar tegenover. De zero waste-specialisten van PreZero bundelen de statistieken in overzichtelijke rapportages met scores en mogelijkheden om de uitvoering van het beleid nog verder te optimaliseren.  Ontdek waar uw organisatie nu staat met de Quickscan.

Deze tools geven inzicht

Zero waste specialist

Krijg hulp van zero waste-specialisten

Helemaal geen verspilling, dat is wat u met Zero voor de Zaak bereikt. Gelukkig staat u niet alleen voor deze uitdaging. De zero waste-specialisten van PreZero gaan voor nul verspilling. Zij weten alles over afval uit uw branche. Het startpunt is de Quickscan waarmee we in kaart brengen waar u nu staat. Samen kijken we welke stappen u vandaag én morgen kunt zetten en bepalen wij de ideale weg voor uw organisatie. Zo gaan we met elkaar naar zero waste, want verandering komt van binnenuit.

Onze experts staan voor u klaar