Afval scheiden op kantoor met de ECOO-unit

ECOO-middelen

Zet een stap richting duurzaamheid

Zet een stap richting duurzaamheid met de ECOO-middelen van PreZero. Zo helpt de ECOO-unit bij het optimaal scheiden van afval, geeft de ECOO Scan inzicht in uw afval en helpt de ECOO Boost bij het betrekken van uw medewerkers. Met de ECOO-middelen heeft u alles in huis voor een duurzaam morgen.
Afval scheiden op kantoor met de ECOO-unit

Maak optimaal afval scheiden mogelijk

Het optimaal scheiden van afval is geen quickwin. Hiervoor heeft u de juiste middelen nodig. De zero waste-specialisten van PreZero denken graag met u mee over de mogelijkheden binnen uw bedrijf. Heeft u de juiste inrichting nog niet in huis? Dan zijn de ECOO-units uw startpunt. Wilt u inzicht in hoe goed het afval scheiden nu gaat en waar er nog kansen liggen voor verbetering? De ECOO Scan geeft u een gedetailleerd beeld. Maar vergeet niet uw medewerkers te betrekken. Pak door met de inzichten uit de ECOO Scan en geeft het optimaal scheiden van afval een kickstart. Met de ECOO Boost zet u in 3 maanden een beweging in gang.

Leg de focus op deze aandachtsgebieden

papier bij papierafval weggooien

Afval scheiden met de ECOO-unit

Wilt u beginnen met afval scheiden op de werkvloer of het scheiden verbeteren? De ECOO-units helpen u en uw medewerkers met het goed scheiden van afval. Door de duidelijke iconen en kleuren boven op de units ziet u in één oogopslag welk afval in welke bak moet.

ECOO Scan van de ECOO-unit

Inzicht in uw afval met de ECOO Scan

Krijg inzicht in hoe goed het scheiden van afval gaat en waar er nog kansen liggen voor verbetering met de ECOO Scan. Onze zero waste-specialist komt bij u langs, controleert het afval in uw ECOO-units en geeft u gedetailleerd inzicht. Met de ECOO Scan vergelijkt u de afvalscheiding van verschillende afdelingen en periodes met elkaar.

ECOO unit afval scheiden

Kickstart voor optimaal afval scheiden

Gebruik de inzichten uit de ECOO Scan om samen met uw medewerkers op door te pakken.  Zet in 3 maanden een beweging in gang door medewerkers te verbinden, te trainen en te motiveren. En ga samen aan de slag met een gemeenschappelijk doel.

Onze experts staan voor u klaar