Vakantieperiode

Vanwege drukte reageren wij momenteel minder snel per telefoon en e-mail dan u van ons gewend bent. Excuses voor het ongemak. Wist u dat u via www.mijnprezero.nl ook zelf uw afvalzaken kunt regelen?

ECOO unit afval scheiden

ECOO Boost

Geef afval scheiden een kickstart

Echte verandering komt van binnenuit. Zet een beweging in gang met de ECOO Boost. Door medewerkers te verbinden, te trainen en te motiveren. En ga samen aan de slag met een gemeenschappelijk doel: it’s on!
ECOO unit afval scheiden

Samen aan de slag met optimaal afval scheiden

ECOO Boost is de kickstart voor het optimaal scheiden van afval. Gedragsverandering speelt hierin een cruciale rol. Begin van binnenuit de organisatie, zodat de neuzen dezelfde kant op staan en optimaal afval scheiden een kickstart krijgt. Zo leggen we een goede basis om de houding en het gedrag ten opzichte van afval scheiden voorgoed te veranderen.

Dit kunt u verwachten

ECOO Boost kickstart

Kickstart voor optimaal afval scheiden

De ECOO Boost is er speciaal voor organisaties die een start willen maken met het optimaal scheiden van afval. Bent u nog niet zo ver op het gebied van afval scheiden of loopt u vast? Geef direct een kickstart binnen uw organisatie om het optimaal scheiden van afval een vliegende start te geven.

  • Kickstart voor optimaal afvalscheiden
  • Gericht op beginners op het gebied van gedragsverandering
  • Breed inzetbaar
  • Duurt ca 3 maanden
  • 3 workshops, 1 communicatietoolkit

Onze experts staan voor u klaar