Telefonische bereikbaarheid

Let op, onze telefonische bereikbaarheid is gewijzigd, wij zijn telefonisch bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 07:30 tot 17:00 uur. Wist u dat u 24 uur per dag gebruik kunt maken van de Mijn PreZero portal. Ga hiervoor naar mijnprezero.nl.

Impact Checker PreZero

Impact Checker

Kunt u minder impact op het milieu maken? Wij dagen u uit! Wij helpen u graag op weg, door te kijken waar voor uw bedrijf de kansen liggen. Sorteer u afval in de Impact Checker en ontdek welk verschil u kan maken voor het klimaat door meer afval te gaan scheiden of de hoeveelheid afval te verminderen.
Impact Checker

Wat is uw impact?

In de Impact Checker vult u de gewichten van uw bedrijfsafval in. Wat scheid u al? En hoeveel kilo heeft u van elke soort afval? Op basis van deze gegevens vertellen wij u welke impact de verwerking van uw afval heeft op het milieu. En kunt u de impact van het verbranden van uw afval vergelijken met de milieuwinst wanneer u dat afval gaat scheiden of recyclen.

Alles over milieu-impact

Impact Checker PreZero

Whitepaper: Grip op uw milieu-impact

Meer weten over hoe u grip krijgt op uw milieu-impact? Lees in de whitepaper meer over hoe we milieu-impact meten, de maatschappelijke kosten en hoe dit in de praktijk gebruikt wordt.

Koffiebeker Impact Checker

Verklein u impact

Om de negatieve impact van uw afval te verkleinen, kunt u simpelweg minder afval produceren. Maar vaak is dit nog niet zo makkelijk. Een goed alternatief is afval scheiden bij de bron. Hiermee kunnen wij uw afvalstromen recyclen en wordt de milieu-impact verkleind.

Onze experts staan voor u klaar