Vakantieperiode

Vanwege drukte reageren wij momenteel minder snel per telefoon en e-mail dan u van ons gewend bent. Excuses voor het ongemak. Wist u dat u via www.mijnprezero.nl ook zelf uw afvalzaken kunt regelen?

bedrijfsrestaurant

Zakelijk

Afvalinzameling voor bedrijven

Uw afvalinzameling is bij ons altijd goed geregeld. En dat niet alleen, met slimme oplossingen en advies helpen we u te besparen en verduurzamen.
vuilnisman achter wagen

Hoe doen we dat?

  • Wij voeren het inzamelen en verwerken van uw afval zo efficiënt mogelijk uit. Tegen de beste mogelijke kosten met zo min mogelijk impact op het milieu.
  • U heeft geen omkijken naar uw afvalmanagement. Flexibele inzameling? Geen probleem. Daarnaast heeft u via onze portal uw gegevens altijd bij de hand.
  • Voor elke uitdaging hebben wij een oplossing. Zo innoveren wij  continu om zoveel mogelijk kringlopen te kunnen sluiten.

Onze oplossingen voor bedrijven

Duurzame afvalverwerking, doet u mee?

Samenwerking WUR, Witteveen+bos en PreZero

Offerte aanvragen

Uw afvalinzameling is bij ons altijd goed geregeld. Dat beloven we. En dat niet alleen, met slimme oplossingen en adviezen helpen we u te besparen en verduurzamen. Want wij werken aan één duidelijk doel: 100% recyclen van afval. Genoeg redenen dus om de handen ineen te slaan. Wilt u weten wat PreZero nog meer voor u kan betekenen? Vraag een offerte aan.

Mijn PreZero

Mijn PreZero de omgeving voor uw afvalzaken

Het is altijd mogelijk om uw afvalinzameling flexibel op- of af te schalen. Als klant krijgt u namelijk toegang tot MijnPreZero, een online portal waarin u in een overzicht al uw afvalzaken terug kunt vinden. Zo kunt u eenvoudig een extra lediging plannen of afschalen tijdens een vakantiesluiting. Dit regelt u waar en wanneer u maar wilt.

Onze experts staan voor u klaar