bedrijfsrestaurant

Midden- en kleinbedrijf

Wij helpen mkb’ers met hun afvalmanagement. Dit doen we door de juiste containers op het juiste moment te leveren. Snel, makkelijk en probleemloos. Zodat u alle tijd heeft voor uw eigen corebusiness.
partners schudden hand

Onze werkwijze

We kijken naar uw huidige situatie en denken met u mee. Of u nu een nieuwe klant bent of al jaren kiest voor PreZero: wij zorgen ervoor dat u geen omkijken heeft naar uw afvalmanagement. U kunt erop rekenen dat uw afvalinzameling altijd goed geregeld is. Als u morgen een container nodig heeft, dan staat hij er. Moet hij opgehaald worden? Dan wordt dat snel en efficiënt geregeld.

Maar we doen meer. Wij helpen u graag bij het verduurzamen van uw bedrijf en het besparen op uw afvalinzamelingskosten. Want wij werken aan één duidelijk doel: 100% recyclen van afval.

Kies de aanpak die bij u past

Flink bezorgdienst

Flink ondersteunen bij snelle groei

Sinds augustus 2021 helpt PreZero Nederland boodschappenservice Flink met afvaloplossingen op maat. De boodschappenbezorger opent in hoog tempo nieuwe locaties. Robin van der Sande, Head of Expansion, is blij met de samenwerking: “We zochten een afvalverwerker met landelijke dekking die onze groei kan bijbenen. Ook als we drie locaties op een dag openen.”

Onze experts staan voor u klaar