Vakantieperiode

Vanwege drukte reageren wij momenteel minder snel per telefoon en e-mail dan u van ons gewend bent. Excuses voor het ongemak. Wist u dat u via www.mijnprezero.nl ook zelf uw afvalzaken kunt regelen?

bedrijfsrestaurant

Zo duurzaam mogelijk voor uw bedrijf

Midden- en kleinbedrijf

Zet de volgende stap in uw onderneming en ga voor een duurzame aanpak. Wij groeien met u mee en geven advies hoe u tegen de best mogelijke kosten zo min mogelijk impact kan maken op het milieu.
Logo PreZero

Zo duurzaam mogelijk

Om voorbereid te zijn op een duurzame toekomst kunt u beter vandaag al beginnen. PreZero helpt u slimmer om te gaan met al uw bedrijfsmatige afvalstromen door u te helpen bij bronscheiding. We zamelen het in en verwerken het duurzaam. Hierdoor neemt de stroom restafval aanzienlijk af. Zo bespaart u niet alleen geld maar draagt u ook een steentje bij aan een duurzaam morgen.

Wij helpen u bewustere keuzes te maken over al uw bedrijfsmatige afval. Winst voor u onderneming én voor de aarde.

Onze oplossingen voor mkb’ers

Stel uw vraag

Container grijs PreZero

Bestel zelf uw containers

Via de PreZero Shop kunt u voor elke afvalsoort binnen uw bedrijf een container bestellen. Door goed te scheiden heeft u minder restafval en kunt u kosten besparen. Stel zelf uw pakket samen en bestel direct. Heeft u hulp nodig bij het vinden van de juiste rolcontainer? Hier helpen wij u graag mee.

Mijn PreZero

Altijd en overal uw afvalzaken regelen

Mijn PreZero is een omgeving waarin u al uw afvalzaken kunt regelen waar en wanneer u dat uitkomt. In deze omgeving ziet u bijvoorbeeld alle facturen in een overzicht, alle ledigingsdagen en uw contactgegevens. Ook kunt u in deze omgeving makkelijk een extra lediging aanvragen, zakken bestellen en een wijziging doorgeven als u op vakantie gaat.

Onze experts staan voor u klaar