Vakantieperiode

Vanwege drukte reageren wij momenteel minder snel per telefoon en e-mail dan u van ons gewend bent. Excuses voor het ongemak. Wist u dat u via www.mijnprezero.nl ook zelf uw afvalzaken kunt regelen?

mkb gezondheidszorg | medisch afval

Medisch en privacygevoelig afval veilig verwerkt

Hoe verwerkt u (klein-)medisch afval op een veilige manier? En waar blijft u met privacygevoelig afval? We maken het u makkelijk. PreZero heeft, als marktleider in de zorg, de specialistische kennis in huis om beide in te zamelen en draagt ook zorg voor uw overige afval. 
mkb gezondheidszorg medisch afval

Medisch afval
Bij het werk dat uw praktijk, zorglocatie of apotheek doet, krijgt u veel te maken met (klein-)medisch afval. De inzameling ervan is riskant en u wilt garanderen dat uw collega’s veilig kunnen werken. Als marktleider in de zorg hebben wij veel ervaring met de verwerking van medisch en chemisch afval en maakt het u gemakkelijk om dit verantwoord in te zamelen. Ook als het gaat om veel verschillende soorten medisch afval.

Privacygevoelig materiaal
Deze bijzondere stroom afval komt bovenop uw ‘gewone’ bedrijfsafval én medisch materiaal. Denk aan naametiketten op medicatie en baxterzakjes of aan papieren dossiers die overbodig zijn geworden door digitalisering. Bij de verwerking daarvan bent u verplicht te voldoen aan de AVG. Secuur inzamelen is daarom essentieel.

 

Quickscan, duurzaamheid

Verminder uw restafval, ga Zero voor de Zaak

Welke materialen kunt u naast privacygevoelig en medisch afval nog scheiden? Minder restafval betekent minder kosten voor de verwerking ervan, en het kan heel eenvoudig. De zero waste-specialisten van PreZero hebben veel ervaring in de gezondheidszorg en geven branchespecifiek advies.

Iedere organisatie kan afval scheiden
Als helder is met welke afvalstromen u te maken hebt, kunt u aan de slag. Ontdek waar u nu staat én welke stappen u kunt zetten om restafval te minderen, zodat u dichter bij zero waste komt.

Start vandaag met een van onze oplossingen

mkb gezondheidszorg

Fors minder restafval bij Savant Zorg

Hoe verminder je de hoeveelheid restafval, zonder dat dit als extra werk voelt voor medewerkers? In het geval van Savant Zorg was de eerste grote stap om pbd apart in te zamelen. Richard van de Walle, Adviseur Facilitaire Zaken & Inkoop: “Wat we zochten was één organisatie die ons kon helpen met de bijzondere, medische afvalstromen die we al apart inzamelden én met pbd."

Onze kennis en oplossingen helpen u vooruit

Onze experts staan voor u klaar