Vakantieperiode

Vanwege drukte reageren wij momenteel minder snel per telefoon en e-mail dan u van ons gewend bent. Excuses voor het ongemak. Wist u dat u via www.mijnprezero.nl ook zelf uw afvalzaken kunt regelen?

Duurzaam morgen

Over ons

Verder denken voor een duurzaam morgen

Wij zijn PreZero. Wij denken altijd: wat als het lukt. Want waar anderen afval zien, zien wij nieuwe grondstoffen. Wij zorgen dat er steeds meer wordt hergebruikt van wat we met z’n allen weggooien. Zo maken we de weg vrij voor een samenleving die minder grondstoffen nodig heeft. En meer circulair wordt.
PreZero recycle

De wereld écht veranderen

Daar heb je doorzetters voor nodig. Mensen die denken én doen. Die mensen, dat zijn wij. Bij PreZero zien we in ‘onmogelijk’ vooral het woord ‘mogelijk’. We stellen elke dag de vraag:

  • Wat als het lukt om dingen te creëren zonder de aarde uit te putten?
  • Wat als we door samen te werken de cirkel kunnen sluiten?
  • Wat als er daardoor écht iets verandert in de wereld?

Laten we die ambitie samen waarmaken.

Samen volle kracht vooruit

We doen er alles aan om iedereen te laten zien dat gebruik en hergebruik voorgoed veranderd kunnen worden. Door actief mee te denken over vraagstukken op het gebied van duurzaamheid en recycling. Landelijk, maar ook lokaal. En door mensen te overtuigen van het belang om minder te consumeren. De houdbaarheidsdatum van eindeloos kopen en weggooien is namelijk echt verstreken.

Het is geweldig om te zien dat steeds meer klanten onze vooruitstrevende visie delen. Zo hebben we met gemeentes, bedrijven, ziekenhuizen en scholen al talloze duurzame oplossingen ontwikkeld. En adviseren we een groeiend aantal organisaties over hergebruik, recycling en het sparen van grondstoffen.

Met 2.100 collega’s, 55 vestigingen en 85.000 klanten verspreid over het land, hebben wij de kennis en de slagkracht om het verschil te maken. Doet u met ons mee?

onze locaties

Bekijk al onze locaties

We werken vanuit vijfenvijftig vestigingen, verspreid over het land. Het stimuleren van hergebruik, recycling en het sparen van grondstoffen wordt op deze locaties gerealiseerd. Daarnaast hebben wij verschillende installaties zoals een sorteerinstallatie voor bouw- en sloopafval, een kunststofsorteerinstallatie en een afvalenergiecentrale. Lees meer over deze installaties.

Dit doen wij internationaal

In 11 landen werken we met ruim 30.000 collega’s aan het sluiten van kringlopen. Zo besparen we grondstoffen. PreZero is onderdeel van de Schwarz Groep, een van de toonaangevende foodretailbedrijven in Europa. De Schwarz Groep heeft alle stadia van de kringloop in eigen hand: van productie en detailhandel tot afval- en recyclingmanagement.  Dit geeft ons  de mogelijkheid om nieuwe kringlopen te ontwikkelen om het verbruik van natuurlijke grondstoffen te verminderen. Op die manier kunnen we de volledige waardeketen doorlichten.

Zo bereiken we ons doel